Dragul meu viperu,
Imi pare rau ca in loc sa fii mai pragmatic si suspicios in ceea ce priveste banii pe care unii-altii ti-i cer in schimbul unor servicii ce lasa de dorit, ai preferat sa ma iei la mishto. Treaba ta, e posibil ca tie sa-ti dea taticu 100 para pe zi sa-i spargi dupa bunul plac

, si de aici si dezinteresul pt diferite sume pe care le auzi. Insa gandeste-te ca noi, \"restul\", poate ne chinuim sa facem rost de 150.000 sa avem de benzina pt cateva zile

, si normal ca 500.000 poate ni se par cam mult. Caci e chiar aproape juma de plin de benzina. Rog frumos sa fiu contrazis si de restul de pe forumul asta daca gresesc, si o sa fac Mea Culpa. Sau poate nu te prea duci pe la scoala ca sa iti fie usor sa calculezi 500000 x X + 50000x Y si ai vedea despre ce vorbim. Dar nu te deranja, lasa-i pe altii sa-si faca griji.
Stii de ce mi-e ciuda? Ca pt 500000 lei de caciula nu o sa vedem nimic mai bun-frumos-distractiv-bine organizat dacat pana acum. O sa fie un fel de fraiereala-pe-la-spate. Unii o numesc \"Daca nu iti convine-nu veni\". Insa nu asa trebuie sa evolueze lucrurile. In domeniul curse legale eu unul astept de ceva timp sa se schimbe ceva cu adevarat. Si nimic. Ba mai rau. Evenimente ca la Saturn si taxe de concurs marite.
Daca tie ti se pare ca sunt eu nebun, sa vedem ce zic si altii pe care-i rog sa-si spuna parerea sincera aici, pe forum. Daca si ei zic ca sunt nebun, atunci EU am o problema. Daca ei zic ca NU sunt nebun, atunci TU ai o problema. Alege.
Respect pt adevaratii pasionati de curse!
Parerea mea? Nu mai conteaza...