salut
de aproximativ doua zile am un chrysler pacifica , motor de 3.5 si tractiune fata.
tin sa precizez ca este prima masina americana pe care o detin , iar pe langa cele cateva calitati , se pare ca sunt si unele probleme .
una dintre ele , este faptul ca nu prea se gasesc piese de schimb . masina pe care tocmai am achizitionat-o , are niste probleme cu bieletele de directie + alte probleme pe care le constati cand o bagi in service.
eu sunt din Craiova , iar aici din cunostintele mele nu avem un service "special" pentru masinile americane , mai ales pentru modelul rar pacifica.
am mers la un magazin de piese auto cu intentia sa aflu cam ce preturi au piesele modelului pe care-l detin , dar am ramas uimit cand am aflat ca nici macar filtru de ulei nu pot sa comand !
pe site-ul ingaraj , am remarcat ca au curelele de distributie si alternator , le-am dat mail si i-am intrebat daca chiar le au pe stoc si ce alte piese pot gasi la ei , iar in cursul zilei de astazi sper ca o sa primesc si un raspuns.
continuand cautarile pe internet , am ajuns pe niste site-uri americane , site-uri pe care am gasit cateva bucsi si kituri de suspensie ,,,,dar site-uri care NU trimit in Romania .
vreau si parerea / indrumarile voastre in legatura cu "mica" mea problema.
am gasit pe ebay o parte din piesele necesare , la preturi mai mult decat acceptabile , dar cu siguranta voi avea nevoie si de altele "mult mai rare" .
imi place foarte mult masina , o consider extraordinara si mi-ar placea sa o conduc intr-o stare exceptionala.
LE MULTUMUMESC IN AVANS CELOR CARE VOR CITI ACEST THREAD DAR SI CELOR CARE MA VOR AJUTA CU SFATURI , LINK-URI SAMD !
sa auzim numai de bine !