Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Alte discutii ROVER - MG

Reply

Thread Tools
Old 23-10-10, 09:10   #1
rover:ra

Stock

rover:ra's Avatar

Default rover 218 vvc

buna.doresc si eu niste informatii daca se poate...nu ma pricep ft tare la masini dar incep si eu cat de cat sa stiu :P...am un rover 218 coupe vvc motor 1800 .. si 155 cp.Si nustiu prea multe,ce insemna vvc?auzisem ca motorul meu vvc 1800 poate mai mult ca un motor de 1800 si chiar nustiu.Informatima voi ,si eu cu roverul meu cu ce masini mas putea pun?masina merge foarte fain nu am probleme la ea este rapida etc...dar as vrea si eu niste informatii mai clare daca se poate ..va multumesc
rover:ra is offline   Reply With Quote
Old 23-10-10, 09:49   #2
GTR

Stage 5

GTR's Avatar

Default Re: rover 218 vvc

Quote:
Originally Posted by rover:ra View Post
buna.doresc si eu niste informatii daca se poate...nu ma pricep ft tare la masini dar incep si eu cat de cat sa stiu :P...am un rover 218 coupe vvc motor 1800 .. si 155 cp.Si nustiu prea multe,ce insemna vvc?auzisem ca motorul meu vvc 1800 poate mai mult ca un motor de 1800 si chiar nustiu.Informatima voi ,si eu cu roverul meu cu ce masini mas putea pun?masina merge foarte fain nu am probleme la ea este rapida etc...dar as vrea si eu niste informatii mai clare daca se poate ..va multumesc
http://en.wikipedia.org/wiki/Variable_Valve_Control
GTR is offline   Reply With Quote
Old 24-10-10, 16:03   #3

Stock

dack mai poate careva sami spuna cv msmsmsms:P
Old 29-10-10, 21:06   #4
Paul89

Stage 5

Paul89's Avatar

cam ce te-ar mai interesa? ce masini ai putea face?
Paul89 is offline   Reply With Quote
Old 29-10-10, 23:44   #5

Stock

Quote:
Originally Posted by Paul89 View Post
cam ce te-ar mai interesa? ce masini ai putea face?
da.ce masini as putea facecu ce masini mas putea pune.... una alta:-p si ca de ce e capabila masina ... si despre motor.deci sunt curios ca multa lume zice k nui buna alti zic k ii ft tare masina...apoi vreau sa aud si eu niste pareri asa mai bune de la cine se pricepe la rover-uri si la masini coupe etc:P..si ms ft mult de intrebare sper sa ma lamuresti u :-p:-d
Old 21-12-10, 13:17   #6
Birghi

Stage 2

Birghi's Avatar

Quote:
Originally Posted by rover:ra View Post
da.ce masini as putea facecu ce masini mas putea pune.... una alta:-p si ca de ce e capabila masina ... si despre motor.deci sunt curios ca multa lume zice k nui buna alti zic k ii ft tare masina...apoi vreau sa aud si eu niste pareri asa mai bune de la cine se pricepe la rover-uri si la masini coupe etc:P..si ms ft mult de intrebare sper sa ma lamuresti u :-p:-d
Ce ai tu sub capota e un motor luat de la honda.
1.8 vvc- admisie variabila mai sa intelegi.
Daca te intereseaza mai mult ce poti fugarii iti spun din experienta mea ce am fugarit eu cu Mg 1.8 120 de cai ..nu 160 cum ai tu
Golf gti 2000 benzina
Bmw E36 318is (2 bucati)
Seat leon 1.9 tdi +cip (avea 150 cai)
Skoda Octavia + cip (136 cai)
Opel astra/vectra 1,8 DOHC 125 hp
Audi 80 2.3 benzina

Tin sa precizez ca nu e vorba de motor.(depinde si de jantele care le ai) Eu m-am dat pe 17 inchi intotdeauna.
La motorul tau care are aprope 40 de cai in plus...
incearca ceva ca bmw e36 2000 vanos ) dar ala are ceva cuplu (acum depinde si de sofer)
audi a4 1.8 turbo (are lag) il iei.
vezi si tu un mg zr160 ) daca te tii de el.
sau un zs160.

Bafta...depinde 30% si de sofer...
Daca mergi la liniutze si schimbi in 7000 de ture ) cum am vazut la altii o sa distrugi masina.+ cind treci in treapta superioara nu o sa dai de cuplu...mai mult turatie.

Ti-am zis cam tot...sper sa apreciez efortul.
Birghi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -