Quote:
Originally Posted by anykoo
buna la toata lumea..stie cineva ceva despre rover 75 motor 2.0 diesel, 116 cv, manual, din anul 2002( motor de BMW cica)..tocmai am cumparat masina de curand si nu prea am idee de mecanica..masina arata f bine si este f confortabila insa mie teama ca are prea multi km (150 000) si prea multi ani..de bani nu ma pot plange ca ma costat mult insa daca ceva se intampla sa cada la ea, piesele se gasesc f f greu.. am inteles ca firma a dat faliment, nu stiu cand, iar unele piese se fabrica in china..o fi adevarat? in fine..sunt multumita de masina deocamdata, merge f bine si as vrea sa ma tina macar 4-5 ani.
|
Bine ai venit in randul nostru !
Pe aici sunt indragostiti multi de Rover si MG....

care si cunosc masinile...
1. Motor 100% BMW (un motor reusit)
2. sunt putini km...(romanii nu sunt invatati cu masini cu multi km ...la ora actuala daca sunt intretinute la timp duc muuulti km ...motoarele moderne au nevoie de reparatii cam de la 450k km in sus)
3. firma nu mai exista (a fost "ajutata" sa falimenteze...dar este o alta poveste)
4.piese se gasesc ...poate ca la unele se asteapta un pic mai mult pana apar
5. ca ori ce piesa de masina (ori ce marca) sunt si piese fabricate in china dar si in alte tari...oricum ai putine sanse sa ai piese contrafacute

pe masina....chinezii fac multe pentru ce se vinde in numar mare ....treaba de marketing, (piesele sunt de calitate facute ca pentru piata din UK)
Oricum cel mai bine daca ai luat-o de curand trebuie sa ii faci o verificare/toaleta, schimbi consumabile etc....ca sa te duca muuult timp ok
Masina se intretine si nu se repara...
Pentru mai multe detalii (ajutor, informatii, pentru piese, mai ieftine direct din UK,.. ce si cum...etc) te asteptam si pe siteul clubului ....
Rover MG Club Ro iti faci un cont si te asteptam cu poze ale bijuteriei..si la intalniri etc...
M