Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Zona tehnica ROVER - MG

Zona tehnica ROVER - MG Zona tehnica, secrete, tips&tricks ROVER

Reply

Thread Tools
Old 14-10-12, 17:04   #1
ronnaldinho
VW Driver

Stage 5

ronnaldinho's Avatar

Member of:
[VW]
[AUDI]
[PEUGEOT]
Default mg zr 160 ?

Buna ziua,un prieten de al meu si-a achizitionat de 1 luna un mg zr 160 din 2002,si vrea sa stie ce norma de poluare are pentru taxa...si in acelasi timp cumpara chiuloasa si supapele pentru ca i s-a rupt cureaua de distributie si i-a distrus supapele+ chiuloasa...astept aici un mesaj sau in privat
Old 17-04-13, 07:49   #2
cobola

Stage 2

Default Re: mg zr 160 ?

Quote:
Originally Posted by ronnaldinho View Post
Buna ziua,un prieten de al meu si-a achizitionat de 1 luna un mg zr 160 din 2002,si vrea sa stie ce norma de poluare are pentru taxa...si in acelasi timp cumpara chiuloasa si supapele pentru ca i s-a rupt cureaua de distributie si i-a distrus supapele+ chiuloasa...astept aici un mesaj sau in privat
Zr-u are euro 3 si un c02 de 179 pt motor 18k4k si de 184 pt motor 18k4f, in ce priveste chiuloasa sau motoru multa bafta eu caut de 2 ani un 18k4k la un pret rezonabil...

poti incerca sa gasesti alte variante unde sa montat motorul in lista dupa care caut eu acum.

bafta
Attached Files
File Type: txt motor.txt (958 Bytes, 26 views)
cobola is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -