Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Zona tehnica ROVER - MG

Zona tehnica ROVER - MG Zona tehnica, secrete, tips&tricks ROVER

Reply

Thread Tools
Old 19-04-13, 19:37   #1
viorelbbe

Stage 1

Default Proiectoare.

Va salut .Sunt mai de curand posesor al unui rover 75 cdt motor 85 kw
din 2002.
Am si eu o problema ,am montat proiectoare cu toata instalatia originala inclusiv bloc de lumini ,toate comenzile functioneaza inclusiv martorul in bord pentru proiectoare dar in locul in care sunt trecuti km care se pot reseta scrie eror. As dori sa va intreb ce este de facut in acest caz .
Va multumesc.
viorelbbe is offline   Reply With Quote
Old 20-04-13, 08:36   #2
bacy

Stage 2

bacy's Avatar

Default Re: Proiectoare.

Quote:
Originally Posted by viorelbbe View Post
Va salut .Sunt mai de curand posesor al unui rover 75 cdt motor 85 kw
din 2002.
Am si eu o problema ,am montat proiectoare cu toata instalatia originala inclusiv bloc de lumini ,toate comenzile functioneaza inclusiv martorul in bord pentru proiectoare dar in locul in care sunt trecuti km care se pot reseta scrie eror. As dori sa va intreb ce este de facut in acest caz .
Va multumesc.
Proiectoarele functioneaza? Pentru a pune proiectoare iiti trebuia cabalajul din bara fata cu tot cu senzorul de temperatura exterioara, ochelarii, proiectoarele, releul pentru proiectoare ce trebuia bagat in panoul din compartimentul de sigurante de la motor, iar in interior doar fata de la butoane cu cu toata unitatea.Daca ai errrrr de cand ai cumparat masina nu prea poti face nimic: errrr inseamna ca s-a umblat la nr de km.
suna-ma la 0721799161-stefan sa vb. si eu mi-am montat proiectoare ulterior si n-am avut probleme.

Last edited by bacy; 20-04-13 at 08:44.
bacy is offline   Reply With Quote
Old 20-04-13, 11:26   #3
viorelbbe

Stage 1

Default Re: Proiectoare.

Quote:
Originally Posted by bacy View Post
Proiectoarele functioneaza? Pentru a pune proiectoare iiti trebuia cabalajul din bara fata cu tot cu senzorul de temperatura exterioara, ochelarii, proiectoarele, releul pentru proiectoare ce trebuia bagat in panoul din compartimentul de sigurante de la motor, iar in interior doar fata de la butoane cu cu toata unitatea.Daca ai errrrr de cand ai cumparat masina nu prea poti face nimic: errrr inseamna ca s-a umblat la nr de km.
suna-ma la 0721799161-stefan sa vb. si eu mi-am montat proiectoare ulterior si n-am avut probleme.
Am rezolvat problema cu errrrr am inlocuit fata de la blocul de lumini si totul arevenit la normal.
Va multumesc.
viorelbbe is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -