Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Masina mea ROVER - MG

Reply
 
Thread Tools
Old 28-10-14, 22:18   #1
priqlici

Stock
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
Unhappy Invarte dar nu porneste - rover 214i

Salut!

Sunt un posesor de rover 214i multipunct de cateva zile si am mari probleme cu el.

Am mers cu masina normal,in mers s-a defectat garnitura din galeria de evacuare.Normal ca se auzea foarte puternic evacuarea, insa nici motorul nu mai avea putere.Am mers asa cu ea 25 km pana am ajuns acasa.Am oprit-o, am deschis capota si am observat ca imi si aruncase ulei pe la capacul cu cubultori.Am vrut sa mut masina 3 metrii mai in fata,insa s-a stricat telecomanda(si roveru fara telecomanda nu porneste).Am lasat masina 2 zile, am comandat garnitura pt evacuare,cea pentru capac cubultori nu pt ca nu stiam exact care este(aunt vreo 4 tipuri).Am rezolvat telecomanda, am mers la masina si am deschis-o din telecomanda(deci imobilizatorul este dezactivat)am pus contactul , s-a auzit pompa de benzina, s-au stins martorii din bord, invarte electromotorul dar nu porneste.Precizez ca atunci cand pun contactul se aude pompa, insa daca iau contactul si il pun iar(fara sa dau la automat)nu se mai aude pompa.

Bateria mai am(am pus si alta baterie), scanteie da, insa nu cred ca da benzina desi, dupa cum spuneam, pompa se aude ca ar functiona.

Motorul acum este murdar de ulei deoarece a sarit destul de mult ulei - am verificat nivelul si este intre maxim si minim.

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si indicii cu ce ar putea fi defect sau ce as putea face.Au venit toate o data si nu stiu ce sa ii mai fac.

Imobilizatorul este dezactivat(daca nu se dezactiveaza nu poti sa dai la automat), benzina am si am mai bagat 5 litrii, scanteie da(am scos fisele pe rand si am vazut scanteia), pompa se aude....este vre-un sensor?



Multumesc pentru timpul acordat!
priqlici is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -