Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Masina mea ROVER - MG

Reply

Thread Tools
Old 10-12-10, 23:50   #1
gabirsv

Stock

Default Salut(o intrebare)

Salut am si eu o prob ..mi-am cumparat un rover 75 an 2000 2.0 CDT acum vro 2 luni ..iam schimbat toata articulatia si sunt destul de multumit de ea ...dar acum intampin o alta problema ...ambreiajul merge f f greu ...am fost cu ea la un service si baieti de acolo mi-au spus ca sa dus ambreiaju si ca este hidraulic ...am vb cu un prieten si mia spus ca il pot repara pistonu sau ceva de genu eu nu prea ma pricep ...imi poate raspunde cineva daca sar putea face ceva in privinta asta ca nu imi permit unul noi care costa 17 mil +mana de lucru 4mil asa miau cerut la un service ma poate ajuta cineva ...multumesc frumos
gabirsv is offline   Reply With Quote
Old 13-12-10, 22:37   #2
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Default Re: Salut(o intrebare)

Quote:
Originally Posted by gabirsv View Post
Salut am si eu o prob ..mi-am cumparat un rover 75 an 2000 2.0 CDT acum vro 2 luni ..iam schimbat toata articulatia si sunt destul de multumit de ea ...dar acum intampin o alta problema ...ambreiajul merge f f greu ...am fost cu ea la un service si baieti de acolo mi-au spus ca sa dus ambreiaju si ca este hidraulic ...am vb cu un prieten si mia spus ca il pot repara pistonu sau ceva de genu eu nu prea ma pricep ...imi poate raspunde cineva daca sar putea face ceva in privinta asta ca nu imi permit unul noi care costa 17 mil +mana de lucru 4mil asa miau cerut la un service ma poate ajuta cineva ...multumesc frumos
Din pacate la masina ta nu se poate repara si sa iti tina mult timp....din discutiile avute cu posesori de 75 trebuie schimbat totul altfel nu va avea fiabilitate si risti sa strici si ce e bun....datorita pretului +manopera multi au incercat diverse artificii si pana la urma au cheltuit mai multi bani.
dany12epz is offline   Reply With Quote
Old 16-12-10, 22:43   #3
MGPOWER

Stage 3

MGPOWER's Avatar

Da intr-adevar cilindrii hidraulici de ambreiaj nu se pot repara, trebuie schimbati dar nu costa chiar 17 mil ci in jur de 10mil
MGPOWER is offline   Reply With Quote
Old 17-12-10, 00:45   #4
dany12epz

Stage 5

dany12epz's Avatar

Quote:
Originally Posted by MGPOWER View Post
Da intr-adevar cilindrii hidraulici de ambreiaj nu se pot repara, trebuie schimbati dar nu costa chiar 17 mil ci in jur de 10mil
Banuiesc ca la 17 milioane a gasit tot kitul...iar la 75 schimbarea trebuie facuta in totalitate altfel degeaba ai dat banii...trebuie inlocuit tot ce inseamna ambreiaj,mai baine o lasi putin pe dreapta si strangi banii ca alta solutie nu ai
dany12epz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -