Am zis ca ar fi frumos sa "o urc" pe forum pe a mea masinuta, mai ales ca acum a capatat niste incaltari noi. Si povestea o sa continue usor usor ( in functie de finantare ).
Intrebare:
1. In talon am trecute dimensiunile: 175/65 R14 si 185/55 R15; politia se poate lua de mine daca am 195/50 R15? Daca da, de ce? Nu schimba cu nimic performantele masinii ( viteza "reala" ramane aceiasi ). S-a intamplat sa opreasca pe careva pt dimensiunea cauciucurilor?
2. Politia are vreo treaba cu pozitiile albastre?
3. Azot in cauciucuri? Care imi da si mie mai multe detalii? Nu de alta dar am presiune buna in roti ( 2.2 ) dar mie mi se par lasate si ma gandeam la azot.
LE: Mc fain ( celor de mai sus ) cat despre hartoape ... stim cu totii cum e Bucurestiul.
Salut,in primul rand sa stii ca noile cauciucuri nu sunt la fel ca cele date in talon exista o diferenta de 1.2% intre ele uite aici un link in care introduci datele si iti calculeaza diferentele http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
Legat de politie,nu prea se uita la asa ceva dar sunt situatii mai ales cand sunt filtre la care participa si R.A.R-ul iar daca se prind sanctiunea este si materiala + retinerea talonului...chiar sambata veneam pe kiseleff inspre victoriei si la semafor la guvern oprise un golf destul de tunat pe partea estetica si care nu avea numarul de inmatriculare pe fata,deci s-a legat politistul de la body kit pana la roti...deci mai bine te interesezi cum le poti trece in talon din ce am auzit nu e ceva foarte complicat si costisitor.
Eu am folosit ca documentatie acest calculator. Intr-adevar variatia este de 1.22% ( cu minus chiar ). (Variatia trebuie pastrata intre -3% si +3% pentru a mentine diametru initial al rotii).
Am zis ca ar fi frumos sa "o urc" pe forum pe a mea masinuta, mai ales ca acum a capatat niste incaltari noi. Si povestea o sa continue usor usor ( in functie de finantare ).