Eu sunt 101% Spectator si 101,1% Concurent la Etapa Viteza de pe 1.05.2004 de la Constantza !
Cine mai merge ?
Stiu ca toti cei de la X-Team vor veni , deci vom fi cel putzin 20 masini participante , iar dintre prieteni vom mai aduce inca Cel putzin 100 Masini dintre care 50 % vor participa ...
In rest , pe langa \"Noi\" vor mai veni inca cel putzin 500 din statiunile de la malil marii ...
Vom face sampling ( pliante ) ptr cei aflatzi in statiuni si in Constantza ( care la ora aceea va fi pustie

) deci o sa stie foarte multa lume de acest eveniment ...
cat despre primirea celor din Bucuresti si a organizatorilor LR , NSL , Micutzu , Florica NSL , Sebastian , ( scuze daca am uitat pe cineva ) va fi una INCENDIARA !!!
GARANTAT 100 % !
Out Of Subject : Am vazut emisiunea lui Gheorghe de pe data de 23.03.2004 , orele 23:30 - 00-30 ... cand mi s-a facut greatza de atitudinea lui Gheorghe fata de voi , fata de cei care incearca sa faca un lucru extraordinar , care au fost alaturi de autoritati de foarte multe ori la anumite evenimente si care acum v-au dat cu piciorul in c#r ...
Sunt niste nesimtzitzi care nu merita atentie ... cand am auzit faza cu \" Care e problema ? \" mi s-a facut scarba de el .... cum g#ra matii care e problema .. adica ce vrei sa zici ? Ca ai tu problleme cu politia .. cand te vede la m#i3 iti zice .. buna ziua domnule Gheorghe suntetzi liber .. sau nici nu il opreste politia pe strada asha ca sa nu zica ca are el sau a avut pb cu politia ... ca mananca c.... !
In fine ... cea mai buna faza e mobilizarea dupa parerea mea , si blocarea circulatiei o zi intreaga sau pana cand se rezolva problema .. si poate atunci o sa fim luatzi in seama ... si daca nici variantan asta nu e buna , atunci .....!