Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG

ROVER - MG Forum Rover & MG - dedicat posesorilor de Rover & MG: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 11-01-14, 21:21   #1
CosminPitbullterryer

Stage 1

Angry ROVER 75 2.0 DIESEL PROBLEME

Salut Baieti,am si eu o problema am un rover 75 l-am achizitionat recent in urma unui schimb cu un bmw e39 525 tds ...acum chiar nu stiu daca am facut bine sau nu ca habar nu am nimic de astfel de masini ,prima problema este ca am fost sa alimentez si cand sa o scot de la peco mi-a aparut in bort un martor ca nu mai incarca bateria si imi scria in bord GENERATORFEHLER ,si cand ridic capota se rupsese cureaua de la transmisie cea care angreneaza aerul conditionat,alternatorul etc.Imi poate spune si mie cineva din ce cauza s-a rupt cureaua asta sau care ar fi problema de s-a rupt?Multumesc
CosminPitbullterryer is offline   Reply With Quote
Old 11-01-14, 21:24   #2
Issues

Stage 5

Issues's Avatar

Member of:
[PORSCHE]
Default Re: ROVER 75 2.0 DIESEL PROBLEME

da da ii pui cureaua si incarca alternatorul si dispare eroarea nu iti face nici o problema si Roverul 75 e un model belea nu are de ce sa-ti para rau ca ai dat BMW-ul. sa-l stapanesti sanatos. s-a rupt poate era uzata sau sau nu cumba sa-ti fi ramas vro rola blocata si a mers asa pina s-a rupt
Old 11-01-14, 21:30   #3
CosminPitbullterryer

Stage 1

este un rover 2.0 diesel cu motor de bmw...deci sa ii cumpar luni curea sa o pun si ar trebui sa nu am nici o problema,pana am ajuns cu ea acasa asa se ridica si apa la motor si de volan trageam de ziceai ca...e caruta).Am crezut ca sunt slabe bornele la baterii ca si alea se miscau,am miscat putin de ele a pronit pe urma iar imi aparea eroarea aia in bord si cand m-am uitat mai bine se rupsese cureaua asta ,stau si ma gandesc sa nu cumva sa fi smenuit fostu proprietar cva la ea si sa cada la mine,din cate stiu o curea nu se rupe degeaba...
Old 11-01-14, 22:00   #4
Issues

Stage 5

Issues's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

se rupe de la uzura si trageai de volan ca nu te ajuta pompa de servo care se foloseste tot de cureaua aia. ii pui curea si o sa vezi ca e belea masina
Issues is offline   Reply With Quote
Old 11-01-14, 22:04   #5
CosminPitbullterryer

Stage 1

nu te contrazic dar am dubii ca asta de s-a rupt cureaua asta care era pe masina pare sa nu fie uzata era curea aproape noua....acu nu stiu ce sa zic pana nu pun luni alta curea nu pot sa vorbesc nimic,apropo ai pe cineva care ar putea sa ma ajute cu pusu sau ma rezolva la orice service?
Old 12-01-14, 20:17   #6
CosminPitbullterryer

Stage 1

Am depistat problema,alternatorul nu este prins cum trebuie se tine decat intr-un surub restu trebuie sa vad la mecanic ori nu sunt deloc ori sunt rupte.Ms oricum
- Copyright 2026 4Tuning -