Quote:
Originally Posted by Iulian mg
Am un Mg 1,6 benzina din 2002. Imi baga apa in vasul de expansiune si fierbe acolo. Apa nu ajunge tot timpul la radiator, iar cand nu isi face circuitul prin radiator creste temperatura si se aduna toata in vasul de expansiune. I-am schimbat termostatul dar la fel se intampla. Am scos termostatul si la fel. Cineva mi-a spus ca e garnitura de chiuloasa problema dar in baia de ulei nu am apa si nici in vas nu am ulei. Am desfacut surubul de la radiator, iasa aerul, imi vine apa calda, dar dupa 5-10 km iarasi nu mai trece apa prin radiator. Uleiul ajunge la 110 grade cand nu isi face racirea. Ce pot sa-i fac? Poate sa imi dea cineva un sfat?
|
faza cu imi baga apa in vasul de expansiune e cat se poate de normala, in vas ai furtun de tur si retur nu?

problema la tine este ca fierbe apa. ai incercat sa schimbi busonul? poate nu mai deschide si ramane blocat. la fel, de verificat termostatul, sa fie deschis.
daca ai avea probleme cu garnitura ( si sigur vei avea daca nu a fost inlocuita) ar trebui sa ai o crema in vas, formata de la amestecul apei cu ulei. verifica si busonul de la ulei sa nu ai acolo amestec.