Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG

ROVER - MG Forum Rover & MG - dedicat posesorilor de Rover & MG: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 01-06-11, 15:34   #1
vreaumgzt

Stock

Default pareri va rog pareri

salutare ! vreau sa achizitionez un mg zt modelul 2004-2005 cdti(diesel) si vreau sa imi spuneti din pt de vedere estetic cum arata mie mi se pare o masina foarte frumoasa.
http://forums.mg-rover.org/images/dt...users/1000.jpg

si as vrea sa o modific dar pt acest model de masina nu prea sunt spoilere si as mai vrea sa stiu daca se pot face spoilere pe comanda dupa un anumit model.

astept sa va dati cu parerea

Last edited by vreaumgzt; 01-06-11 at 15:37.
vreaumgzt is offline   Reply With Quote
Old 27-07-11, 22:25   #2
MGPOWER

Stage 3

MGPOWER's Avatar

Default Re: pareri va rog pareri

Precum celelate modele din gama MG, ZT este o masina foarte reusita din punct de vedere estetic, mie imi place foarte mult.
Din punct de vedere functional sunt niste masini solide, motorul diesel este motor BMW M47, asa ca piesele de schimb si intretinerea motorului nu ar fi o problema si nu se pot pune probleme de fiabilitate scazuta pentru ca aceste motoare duc multi km si consumul este foarte bun.

MG ZT ca si Rover 75 sunt incadrate in clasa limuzinelor, sunt niste masini elegante si confortabile (MG ZT are un aer mai sportiv dar este o limuzina), parerea mea e ca ar fi o mare gresala modificarea acestor masini cu spoilere, brizbrizuri si alte minunatii pentru ca ii va strica aspectul.

Toate incercarile de body tuning pe aceste masini mi se par niste esecuri.
MGPOWER is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -