Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > SERRES-CUP - weekend race track - 27-30 septembrie 2007

Reply
 
Thread Tools
Old 21-09-07, 18:49   #1
ZoliaT
Administrator

Stage 5
 
ZoliaT's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 3,316
Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]
Arrow SpeedLine Club pe circuitul de la Serres

SPEEDLINE MOTORSPORT LA SERRES CUP 2007


Bucuresti, 21 Septembrie 2007
Clubul SpeedLine Motorsport va fi reprezentat la Serres Cup printr-un Subaru Impreza STI, pilotat de George Ilinca.
SpeedLine este un club care are reprezentanti in Bucuresti (11), Brasov (7), Constanta (7), Iasi (2) si Hundedoara (1). Membrii SpeedLine Motorsport isi propun formarea unei echipe performante pe plan auto-motorsport compusa din masini de curse, tuningshow, sound si a unui grup de oameni cu aceeasi pasiune.
Regulile de acces in clubul SpeedLine Motorsport sunt aparent simple: trebuie sa ai o masina performanta, modificata sau pur si simplu sportiva, sa ai permis de conducere si sa primesti o invitatie din partea unui membru activ. Speedline Motorsport tine foarte mult la zona tehnica, si cel putin la fel de mult la latura umana. Din acest punct de vedere e foarte probabil ca potentialul membru sa aiba masina performanta, dar ... sa nu fie acceptat in club.
Dupa ce a fost acceptat ca membru, urmeaza o perioada de proba de 6 luni de zile, timp in care noul co-echipier are oportunitatea sa demonstreze capacitatea si dorinta de a fi parte din Speedline Motorsport. Integrarea in grup este un factor vital. Speedline Motorsport este divizat in sub-segmente pe diverse laturi din domeniul auto-tuning. Astfel, se poate intra in Speedline Motorsport Street Racing Division, Speedline Motorsport Drifter Division, Speedline Motorsport ShowCase, sau Speedline Motorsport Sonic Crew. De asemenea clubul primeste oameni pasionati care insa nu au inca posibilitatea unui automobil performant in divizia Speedline Motorsport Fans.
In scurt timp, Speedline Motorsport va deveni A.C.S. si spera sa poata contribui sau chiar organiza curse legale de diverse facturi. De asemenea, Speedline Motorsport spera sa avem si in Romania un circuit, astfel ca nu va mai trebui sa se mearga in Grecia sau Ungaria pentru acest gen de curse.
Participarea la Serres alaturi de celelalte cluburi de strada din Bucuresti, plaseaza SpeedLine in linia de interes a celor care vor merge la aceasta competitie pentru un spectacol deosebit.

Pentru detalii despre eveniment, accesati website-ul www.serres-cup.ro
Contact:
Ionut Mistode – Fire Motorsport - 0723.172.369 (sectiunea moto)
Dragos Vilceanu – Rally.ro - 0722.593.441 (sectiunea auto)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_2182_s1_mic George Ilinca.jpg
Views:	85
Size:	60.8 KB
ID:	350306   Click image for larger version

Name:	IMG_7462_s4_mic George Ilinca.jpg
Views:	74
Size:	932.2 KB
ID:	350307   Click image for larger version

Name:	IMG_7464_s7_1280_web George Ilinca.jpg
Views:	71
Size:	1.10 MB
ID:	350308  

__________________
| www.4tuning.ro | Masini de vanzare | Bazar Auto | Piese Auto ||
ZoliaT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -