Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply

Thread Tools
Old 19-09-05, 16:20   #1
Katana

Stage 2

Default Accident mortal

Super sofer. Niciodata implicat in vreun eveniment rutier.(Capatana Lucian Nicolae- 23 de ani). Conducea dacia 1310 Br-58-NYN. Seara fatala: 14->15 septembrie ora 1:05. 110km/h carosabil uscat dar plin de moluz; pierde controlul si se izbeshte violent intr-un pom . A murit dupa 10 ore, dupa ce a pierdut aproape tot sangele. Sa-tzi fie tzarana usoara CAP!!! Nu te vom uita niciodata.
Katana is offline   Reply With Quote
Old 19-09-05, 17:52   #2
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Condoleantele mele.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 08:53   #3
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

Shi ale mele...
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 20-09-05, 11:39   #4
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

Condoleante de la Suceava.

Si sa speram sa nu mai primim vesti de genul acesta.
SV-05-YBG is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 22:52   #5
alex_night77

Stage 2

Default RIP

rest in peace frate
pacat de el..
stam si ne plangem de mila..dar ganditiva si oleak la cei cu motoare..cati o patesc dintre ei..si majoritatea nu au nici o vina..serios acum..la motoare nr de accidente este mult mai mare in proportie cu nr motocicletelor
daca intrati numai pe pro-bike la forum...
la sectiunea accidente
va speriati ce cititi acolo
alex_night77 is offline   Reply With Quote
Old 29-09-05, 14:32   #6
Katana

Stage 2

Intradevar e mult mai periculos cu motorul. Dar si adrenalina creste in vene pe un motor altfel decat in masina... Frate-miu are o Honda CB400 si o alearga animalu cand \"are loc\" cu 170-180km/h... tare imi este frica sa nu pateasca ceva; dar.... adevaru e ca nu te poti stapani... cand vezi soseaua libera, buna de alergat, uiti de toate ce ti se pot intampla si bagi laba-n ea . Nu imi este frica din cauza lui ca ar putea face vreun accident ci din cauza la toti tampitii (baieti de bani gata care nu au nici o treaba cu condusul) si se cred artisti cu toate ca abia si-au luat permisu sau au doar cateva mii de kilometri facuti cu masina . In fine sa speram ca nu vom mai auzi de accidente... nici macar de tamponari ca si astea fac o gramada de pagube(la buzunar ma refer).
Odihneste-te in pace CAP !!!
Old 30-09-05, 20:39   #7
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

sa stii ca pocnitori de soferi sunt de toate genurile nu numai cei cu bani.
se sofeaza f agresiv am observat acum 2 zile cand mergea spre braila pe dig.... nu cred ca exagerez cand spun ca am fost nevoit sa franez de 4-5 ori pana la 40-50 kmh pentru a evita dobitocii de pe contrasens care au estimat ei ca ar avea timp sa treaca; si cuidat e ca mergeam lejereanu 80-90 ... daca m-ar fi mancat si pe mine in talpa ?
Old 30-09-05, 20:51   #8
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

dar sunt si multi care provoaca. Ultima data cand am fost la Braila, am mers cu un prieten pe dig sa ii arat cum merge masina.

Mergeam si eu linistit cu 60km/h ca de abia iesisem din Braila, cand s-a trezit un adevarat sa inceapa sa ma preseze de la spate si sa ma blitzeze. Avea un BMW Negru cu numere de Galatzi.

nici la 190 nu a vrut sa ma lase in pace asa ca am decis ca decat sa provoc ceva il las sa ma depaseasca. desi am redus si i-am dat de inteles ca il las sa ma depaseasca, a trebuit sa se bage el demonstrativ intr-o depasire la mare risc. Nu a mai avut rabdare sau a vrut sa arate ce adevarat este si era sa pupe masina care venea de pe contrasens.

noroc ca si eu si ala din fata mea am franat si mai tare si a reusit.

asa ca am decis ca de acuma sa nu ma mai las provocat. Care vrea sa ma depaseasca pe drum este liber sa o faca.

las restul pentru liniutze.

PS

Stiu de ce aveam probleme cu startul.
miercuri imi pun kit complet(rulment, placa de presiune si disc de ambreiaj de performanta)

Alea erau varza.

De asta imi facea fite la plecarea de pe loc. Patinau toate.

Benelli Tornado Tre 900 cmc in linie - 141 Cp - 180 kg - RWD (1 tire)

Honda Civic 1994 ..... work in progress .... cand or fi bani

Rover 820 Ti .....
Old 30-09-05, 21:02   #9
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

da ma asha e... cand am fost in august la brashov prin apropiere de buzau totzi cei care depasheau tiruri, se asigurau, vedeau k vin cu motorul shi treceu.... shi eu eram nevoit sa merg cat mai pe drapta... dar cred k am sa fac o faza sa raman odata p mijloc sa vad care sare in shantz....
Old 01-10-05, 09:15   #10
Katana

Stage 2

Parerea mea ca ar fi mai bine sa te lashi la mana ta cu ambitzia asta... Nu potzi shti ce handicapat ai in spate... si sa ajungi tocmai tu in shantz ( in cazul cel mai fericit). Cred ca atat timp cat eshti prudent pe shosea, shi nu itzi faci ambitzii cu altzi participantzi la trafic, shansele de a se intampla vreun accident se reduc aproape de 0% . Nu uita ca viatza e prea scurta shi nu are rost sa rishti pentru o simpla ambitzie... PEACE !!!
Old 01-10-05, 09:15   #11
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

Sunt multi nesimtziti pe drum. Pacat.
Old 01-10-05, 11:50   #12
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

tu cu motoru mergi tot timpul cu lumina aprinsa .. asta ii mai dezmeticeste pe ceilalti soferi. si ar fi o treaba sa bagi si 2-3 gauri in evacuare sa te auda de la 5 km ... sa vezi ce precauti sunt dupa aia.
Old 01-10-05, 12:17   #13
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SV-05-YBG\"
Stiu de ce aveam probleme cu startul.
miercuri imi pun kit complet(rulment, placa de presiune si disc de ambreiaj de performanta)

Alea erau varza.

De asta imi facea fite la plecarea de pe loc. Patinau toate.
asta cred ca te referi la penultima ta venire.
Old 01-10-05, 12:58   #14
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

iep
am dat jos cutia si am vazut ca era totul varza pe acolo. Asa ca am de4cis sa le schimb pe toate. Este mai sigur si mai bine asa. Mai ales ca am gasit kit-ul asta care mai ajuta si el la ceva.
Old 01-10-05, 20:51   #15
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

Nu Katana... daca nu am sa am aceasta ocazie am sa intru yo pe contra sens sa vad care evita shi sare in shantz... yo sau mashina.. Shi faza cu gaurile in evacoare mam gandit shi yo sa o fac dar nu pentru soferi sa ma vada... doar pentru garda shi vecinii cu gura mare.... Peace...
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -