Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply

Thread Tools
Old 02-08-05, 18:17   #1
IV3RSON

Stage 2

IV3RSON's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
Default Legal Racing La Galati!

Vreti o etapa legal racing la Galati? Intrati si poate ne combinam la ceva!
IV3RSON is offline   Reply With Quote
Old 02-08-05, 18:24   #2
IV3RSON

Stage 2

IV3RSON's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Am oleak de pile pe la Politia Galati, si, din cate am aflat ar putea inchide faleza intro noapte de la 1 la 4 dimineata...in cursula saptamanii...e doar o chestie verbala...k sa devina serioasa am nevoie de publicitate...si...ma gandeam...sa fie ceva cu plata la intrare...circa 150 de mii pe masina...si majoritatea banilor ar trebui \"donati politiei\" ...apoi...avand in vedere ca politia rutiera a pus limitatoare pe faleza...ma gandeam la ceva in genul...dupa curba de la bac... la vreo 100 de metri...sa fie un fel de show room...adik masinile sa fie puse pe o parte si de alta a strazii... de dupa limitatoarele de la parcul tiglinei pana aproape de elicie ma gandeam sa fie un fel de liniuta...trasa cu mana libera adik oleak stramba...este ceva distanta...cam asta e ce am in cap...as vrea sa ne punem toti galateni pe treaba...adik sa ne adunam...multi...si sa incercam sa combinam ceva...ce draq...nu suntem mai jos ca ceilalti? si nu numai galateni...in fine...momentan astept oameni dornici de asa ceva!!
Old 02-08-05, 18:49   #3
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

nu vreau sa itzi innec corabiile dar .... nu cred ca faleza e un loc in care se vor face legale ... daca se vor face in galati.
de ce ? simplu. imagineaza-ti numai ca derapeaza unul dintre participanti. unde crezi ca va sfarsi respectivul ? ori in dunare ( ar fi miracol sa mai supravietuiasca ) , ori daca are noroc in movilele de pamant de pe cealalta parte a strazii.
un loc viabil se pare a fi cosbuc , desi intampinam aceleasi situatii de accident. unii sunt de parerea ca, cu anumite masuri de precautie se pot face totusi. eu insa sunt curios cum o sa pui tu taxa de intrare pe un drum public .. unde mai pui ca e si in oras .... trebuie un spatiu delimitat de un gard ceva ca sa poti controla cine intra si cine nu.
sper ca te-am ajutat cu ceva
Old 02-08-05, 22:51   #4
perikolos

Stage 3

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ca sa completez..... dar nu te supara....
pe faleza unde ai spus tu nu se poate din motivele invocate mai sus + ca e in vale. nu prea ai cum sa tzii mashina calumea... nu prea merge.
varianta cea mai plauzibila ar fi .... pe cosbuc intre hotel moldova shi str. tecuci, deoarece nu prea sunt locatari de la care sa ceri aprobare, e drept, se poate amenaja ceva sigur, exista multe rute ocolitoare asta in caz ca am reusi sa convingem sa inchida strada.....
perikolos is offline   Reply With Quote
Old 03-08-05, 08:36   #5
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

E destul de greu cu inchisul strazilor iar masurile de siguranta cerute vor fi foarte drastice.
SV-05-YBG is offline   Reply With Quote
Old 03-08-05, 08:49   #6
IV3RSON

Stage 2

IV3RSON's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Mda...daca ma gandesc bine...ati cam avea dreptate la faza cu faleza.....hm...si cojbucul ar fi o alternativa!! dar mai intai...ar cam trebui sa gandim ce masuri de siguranta am putea pune p=acolo....si,...la faza cu taxarea pe drum public, ma gandeam...sa fie o masina de politie in fatza...adik la intrare...si de la masina in dreapta pana in gard...sa fie un garduletz din ala mobil...care pun ei pe unde lucreaza drumul...si in stanga...sa fie un fel de bariera...sau ceva de genul...o tzeava...cu o contra greutate..si sa stea cineva acolo si sa facem la comanda nishte stikere sa le punem pe nr din fatza!....cam asta ar fii idea...as vrea sa fie si o portiune show off.... faza e ca nu o sa poata bajetzii sa dea drumu la muzica....si asa...cred ca sunetul motoarelor...o sa fie zgomotos ..in fine...astept sugestii pt siguranta momentan! Ar fi si mai avantajos daca ar fi un club auto in galati!! asa...ne bagam toti la club...si e altfel cand politia vede ca e vorba de un club...si altfel cand vede ca e vorba de niste nebuni dupa viteza si masini ....
Old 03-08-05, 08:51   #7
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

Eu si cand am fost la Galati am spus ca daca vreti puteti face filiala Crazy Drivers la Galati sau Braila. Daca va intereseaza contactati-ma pentru detalii.
Old 03-08-05, 08:52   #8
IV3RSON

Stage 2

IV3RSON's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Mda! Ar fi o idee...putem vb pe mess???
Old 03-08-05, 08:54   #9
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

Ai ID-ul meu pentru Yahoo. D-ami un semn si vedem ce putem face.
Old 20-08-05, 18:01   #10
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]
Default LEGAL RACE

O idee ar fi la Aviasan dar nu cred k faza cu pila la politzie ar merge... ori cum... ar fi prea tare.... eu is cu motoarele shi daca ne alaturam totzi poate ar ieshi ceva.. nush`
TazzY is offline   Reply With Quote
Old 21-08-05, 11:59   #11
perikolos

Stage 3

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: LEGAL RACE

Quote:
Originally Posted by \"TazzY\"
O idee ar fi la Aviasan dar nu cred k faza cu pila la politzie ar merge... ori cum... ar fi prea tare.... eu is cu motoarele shi daca ne alaturam totzi poate ar ieshi ceva.. nush`
nu prea se poate acolo din mai multe motive:
1. este drum natzional(cel putzin adik nu shtiu sigur daca nu cumva e european)
2. nu tzine de politzie ci de drumuri shi poduri.
3. este intrare in oras (nu poate fi ocolita) adika nu este alta varianta cel putzin din cate shtiu eu.

e cam imposibil acolo. ar fi ceva frumos acolo dar nu prea cred ca se poate.
perikolos is offline   Reply With Quote
Old 22-08-05, 13:10   #12
SV-05-YBG
Crazy Drivers Members

Stage 5

SV-05-YBG's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

Acolo pe Aviasan este super fain.
Old 13-12-05, 08:41   #13
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

a fost LR la Galati. toti ne-am distrat , a fost o etapa reusita. Ii mai asteptam si la anul.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 14-12-05, 09:22   #14
TazzY

Stage 5

TazzY's Avatar

Member of:
[Moderators]
[2 Roti]

corect... dar sa ne dea ulei de 2 timpi mok dak vrem sa facem ceva pe faleza sa nu ishi mai strice lumea motoarele shi sa sparga pisoanele... :P
TazzY is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -