Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply
 
Thread Tools
Old 17-09-10, 21:50   #1171
CRC'ul
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
CRC'ul's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 987
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Fiat]
Default Re: MAK Motorsport Braila

ba deci mai am fix 2 zile de RCA valabil si nu vreau sa le pierd degeaba....are cineva vreunt "utilaj" cu care sa ma dau si eu ?

La GL se pare ca nu mai am cu cine sa ma dau Liviu are ceva probleme la masina si altceva cica nu prea mai e

...acasa ..a mai aparut ceva pt mine ?
__________________
New project GT Panda Group AP1 / S2
Project Uno turbo MK1 Group AP1 / S2

www.facebook.com/BR14WTF

The objects in the mirror are losing...

Last edited by CRC'ul; 17-09-10 at 21:52.
CRC'ul is offline   Reply With Quote
Old 24-09-10, 00:35   #1172
cicisxn

Stage 5
 
cicisxn's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 469
Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Exclamation Re: MAK Motorsport Braila

Din cate stiu,M-ul din MAK tine de motociclism. Sambata trecuta,4 colegi motociclisti galateni au fost agresati de seful jandarmeriei Braila,Vasile Silion,care l-a chemat in ajutor si pe Musat Cornel sa le aplice acestora o corectie,dupa care i-a batut si in sediul politiei. Cele mai multe detalii puteti afla de pe site-ul apropiat 4tuning-ului,de la adresa MOTOCICLISM.RO

Ne-am bucura tare mult si de sprijinul vostru

Voi da unul dintre articolele din presa braileana care a tratat subiectul


--------------------------------------------------------------------

Comunitatea motocicliştilor din România ia atitudine în cazul gălăţenilor agresaţi, week-end-ul trecut, la Brăila. După ce, toată săptămâna, subiectul a fost dezbătut pe forumurile de profil de pe internet, bikerii din toată ţara au decis să facă mai mult decât atât pentru a arăta că sunt alături de victimele acestui incident. Ei şi-au dat întâlnire, duminică, la Brăila, pentru a protesta împotriva abuzurilor de orice natură la adresa motocicliştilor. Mai multe cluburi din România sprijină acţiunea de la Brăila, unde sunt aşteptaţi bikeri în număr mare. Iar pentru ca marşul să fie unul legal, o organizaţie non-guvernamentală îi va ajuta pe motociclişti să obţină toate aprobările necesare. "Mi s-a părut absolut normal ca organizaţia noastră să vină în sprijinul motocicliştilor. Nu este pentru prima dată când la Brăila au loc abuzuri ale autorităţilor locale şi cred că un semnal de alarmă e bine venit. Membrii şi simpatizanţii ARIN, ca reprezentanţi ai societăţii civile, militează pentru o anchetă serioasă în acest caz. Am fost asigurată că va fi un marş paşnic, de solidaritate", ne-a spus Codruţa Nedelcu, preşedintele Asociaţiei "ARIN".

Pe 26 septembrie, în intervalul orar 10.30 - 11.00, la fiecare intrare din oraş vor aştepta doi bikeri, pentru a-i conduce pe participanţi la locul de întâlnire: staţia Peco "Agip" de pe DN 22B (şoseaua dig Galaţi - Brăila). De acolo, în jurul orei 11.30, ei vor porni spre str. Industriei, str. Walter Mărăcineanu, Calea Galaţi, B-dul Independenţei, Calea Călăraşilor, Şoseaua Buzăului, Şoseaua de Centură, Calea Călăraşilor, str. Ana Aslan, Calea Galaţi şi str. Împăratul Traian, punctul final fiind Portul Brăila. Acţiunea de duminică este susţinută de mai multe cluburi din ţară, respectiv On the Road to Heaven (Galaţi şi Brăila), Danubian Riders (Brăila), Motorius (Brăila), DN26 Riders (Galaţi), Romantic Bikers (Bucureşti), Seawolves (Constanţa şi Tulcea), Heavy Riders (Ploieşti), Dac Motors (Bucureşti), Mousaios (Buzău), Valah Motors (Târgovişte), Timişoara Bikers, Oltenia Bikers Mc. (Craiova), Kronstadt (Braşov), Free Bikers (Hunedoara) şi Dacii Liberi (Bucureşti). "În data de 18 septembrie, la Brăila, Vasile Silion, şeful Jandarmeriei Brăila a bătut, împreună cu fiul său, patru motociclişti din Galaţi, în sediul poliţiei, pe motiv că nu au «dispărut» suficient de repede de pe şosea, din faţa autovehicului său. În urma acestor evenimente, mai multe cluburi moto constituite în asociaţii vor susţine protestul motocicliştilor din Brăila împotriva abuzurilor de orice natură la adresa motocicliştilor. Acest caz nu este izolat în România, iar motocicliştilor li se întâmplă foarte des să fie presaţi de către automobilişti să părăsească şoseaua pentru a face loc acestora să treacă. Trebuie să se înţeleagă foarte clar că toţi suntem egali în trafic, iar motocicletele au aceleaşi drepturi de a se afla pe şosea. Astfel, cluburi de motociclişti din toată ţara vor fi prezente, duminică, la Brăila, pentru a protesta în mod paşnic. Dacă va fi necesar, asemenea evenimente se vor întâmpla în fiecare oraş din ţară, până când atât autorităţile, cât şi ceilalţi participanţi la trafic, vor înţelege că motocicliştii nu suportă abuzurile şi sunt gata oricând să dovedească acest lucru", ne-a precizat Cosmin Frăsineanu, preşedintele clubului Romantic Bikers - Bucureşti.

Reamintim că motocicliştii gălăţeni reclamă că au fost bătuţi, sâmbăta trecută, de colonelul Vasile Silion, şeful Jandarmeriei brăilene, de unul dintre fiii acestuia şi de karatistul Cornel Muşat, unul dintre bikeri ajungând la spital cu multiple lovituri la cap. Tinerii spun că totul a plecat de la faptul că nu s-au dat din faţa maşinii pe care colonelul Vasile Silion o conducea. La un semafor, după un schimb de replici, Silion le-ar fi pulverizat în faţă cu spray lacrimogen, unul dintre bikeri ripostând cu un pumn. Conflictul a continuat şi la următoarea intersecţie, unde Cornel Muşat le-ar fi blocat motocicliştilor calea şi le-a aplicat o "corecţie", până la sosirea echipajelor de poliţie. Gălăţenii au fost duşi la sediul Poliţiei Municipiului unde, spun ei, col. Silion şi unul dintre fiii săi i-au agresat, în final fiind şi amendaţi pentru injurii şi discuţii "cu caracter neprincipial". A doua zi, şeful Jandarmeriei Brăila a depus plângere penală împotriva motociclistului care l-a agresat deşi, culmea, în spital era la acea dată chiar cel pe care Silion îl acuza de lovire, adică "agresorul" şi nu "victima".

"Nu am fost în Brăila când s-au desfăşurat evenimentele, însă, ştiind cum s-au comportat poliţia şi, în general, autorităţile locale atunci când am avut nevoie, recunosc din articolele de presă stilul lor specific. În afară de asta, organizaţia noastră militează pentru un transport ecologic şi cred că mai degrabă se încadrează aici transportul cu bicicletele şi cu motocicletele, decât cel cu automobilele", a adăugat Codruţa Nedelcu, preşedintele ARIN,ONG-ul venit în sprijinul motocicliştilor.

--------------------------------------------------------------------

SURSA: Obiectiv Braila
__________________
https://img15.imageshack.us/img15/5434/cnscbr.gif
cicisxn is offline   Reply With Quote
Old 24-09-10, 13:50   #1173
el nino

Stage 5
 
el nino's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 312
Member of:
[Moderators]
Thumbs up Re: MAK Motorsport Braila

Quote:
Originally Posted by cicisxn View Post
Ne-am bucura tare mult si de sprijinul vostru
Spune-ne cum va putem sustine actiunea sau ceea ce vreti sa intreprindeti. Suntem alaturi de voi!!!!!
el nino is offline   Reply With Quote
Old 24-09-10, 14:04   #1174
cicisxn

Stage 5
 
cicisxn's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 469
Member of:
[DACIA]
[2 Roti]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Simplul vostru accept de suport moral e suficient...cred. Daca aveti prieteni motociclisti sau stiti pe cineva in presa si in media in general,anuntati-i sa vina duminica la ora 11 la benzinaria Agip,langa Apan. Manifestarea va fi una pasnica,traseul e cunoscut si deja postat pe pagina mentionata,si chestia asta nu trebuie sa treaca fara sa provoace valva,pt ca nu e vb doar de un conflict banal intre participantii la trafic(cu drepturi si obligatii EGALE),ci de un conflict intre reprezentantul local cel mai inalt in functie al unei institutii ce exista exact pt a aplana conflictele si a proteja interesele cetateanului si niste tineri caracterizati de toata lumea drept oameni simpli...cuminti.
cicisxn is offline   Reply With Quote
Old 27-09-10, 23:33   #1175
CRC'ul
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
CRC'ul's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 987
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Fiat]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Fratilor poate ati auzit ..poate nu ..astazi pe dig in urma unui accident extrem de violent s-a stins prietenul nostru Anton, impatimit al curselor, baiat adevarat...mare pacat...
Circumstantele sunt inca neclare...cert e ca M3-ul e terci....Dintre cei care ati auzit sau poate chiar ati vazut accidentul, va rog sa ne spuneti tuturor cum s-a intamplat ..de ce a derapat si a sarit de pe dig ?

un titlu din ziar ( multumesc Gaby): http://www.adevarul.ro/locale/braila...343166235.html


am gasit si asta pe youtube....e destul de greu de privit...Anton e inca pe pamant.. https://www.youtube.com/watch?v=IhIdAOW1rwk

Last edited by CRC'ul; 27-09-10 at 23:43.
CRC'ul is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 13:50   #1176
iMAGiNE

Stage 5
 
iMAGiNE's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,101
Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Echipa de sprijin]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Dumnezeu sa-l ierte
iMAGiNE is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 14:07   #1177
shadowro

Stage 5
 
shadowro's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3,456
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: MAK Motorsport Braila

nasol rau frate.
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 14:46   #1178
BR-03-PMP

Stage 4
 
BR-03-PMP's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 186
Member of:
[DACIA]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Dumnezeu sal ierte!!


Ieri la ora 13 si ceva am trecut pe langa el in bariera si la ora 20 sa aflu ce sa intamplat pacat ...
BR-03-PMP is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 15:22   #1179
GL-22-GTR

Stage 5
 
GL-22-GTR's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 729
Default Re: MAK Motorsport Braila

Cateva poze facute de mine la diferite evenimente auto.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CIMG0017.JPG
Views:	102
Size:	75.0 KB
ID:	1674665   Click image for larger version

Name:	CIMG0027.JPG
Views:	75
Size:	73.0 KB
ID:	1674666   Click image for larger version

Name:	CIMG0028.JPG
Views:	72
Size:	61.6 KB
ID:	1674667  

Click image for larger version

Name:	CIMG0144.JPG
Views:	59
Size:	70.6 KB
ID:	1674668   Click image for larger version

Name:	CIMG0146.JPG
Views:	57
Size:	67.7 KB
ID:	1674669   Click image for larger version

Name:	CIMG0147.JPG
Views:	66
Size:	76.3 KB
ID:	1674670  

Click image for larger version

Name:	CIMG0150.JPG
Views:	76
Size:	80.7 KB
ID:	1674671   Click image for larger version

Name:	CIMG0261.JPG
Views:	78
Size:	41.3 KB
ID:	1674672   Click image for larger version

Name:	CIMG0262.JPG
Views:	75
Size:	34.8 KB
ID:	1674673  

Click image for larger version

Name:	CIMG0169.JPG
Views:	68
Size:	85.3 KB
ID:	1674674   Click image for larger version

Name:	CIMG0170.JPG
Views:	86
Size:	79.1 KB
ID:	1674675   Click image for larger version

Name:	CIMG0174.JPG
Views:	66
Size:	68.1 KB
ID:	1674676  

Click image for larger version

Name:	CIMG0178.JPG
Views:	60
Size:	81.9 KB
ID:	1674677   Click image for larger version

Name:	CIMG0184.JPG
Views:	86
Size:	65.0 KB
ID:	1674678   Click image for larger version

Name:	CIMG0233.JPG
Views:	78
Size:	59.3 KB
ID:	1674679  

Click image for larger version

Name:	CIMG0234.JPG
Views:	88
Size:	70.3 KB
ID:	1674680   Click image for larger version

Name:	CIMG0241.JPG
Views:	86
Size:	74.2 KB
ID:	1674681  
GL-22-GTR is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 16:46   #1180
koenigsegg2peu
4Tuning International Member

 
koenigsegg2peu's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 258
Member of:
[4Tuning International]
[Opel]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Dumnezeu sa-l ierte
koenigsegg2peu is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 17:36   #1181
KrYpToN
VW Driver

Stage 5
 
KrYpToN's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2,453
Member of:
[VW]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Dumnezeu sa-l ierte ( nu lam cunoscut dar .. l-am vazut pe youtube si ...
acel dig este ... blestemat ... tatal lu un prieten era sa o pateasca acolo ..

Last edited by KrYpToN; 28-09-10 at 17:38.
KrYpToN is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 18:33   #1182
marius3030

Stage 5
 
marius3030's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,061
Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Dumnezeu sa-l ierte!!!....pfff.........sa mai dus unul dintre noi....
mare pacat de el!!!!
PS:daca aude cnv cand este inmormantare sa posteze aici va rog.poate ne intalnim undeva si vom merge mai multi.
__________________


/// E39


www.e39.ro
marius3030 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 18:37   #1183
valentin.nemtanu

Stage 5
 
valentin.nemtanu's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,669
Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]
[Opel]
Default Re: MAK Motorsport Braila

Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familei !
valentin.nemtanu is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 22:10   #1184
Catalin_br

Stage 5
 
Catalin_br's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 625
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: MAK Motorsport Braila

R.I.P
Catalin_br is offline   Reply With Quote
Old 28-09-10, 23:05   #1185
racinGTI

Stage 4
 
racinGTI's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 238
Default Re: MAK Motorsport Braila

il cunosteam doar din vedere, dar am auzit numai cuvinte de lauda despre el...condoleante familiei si insanatosire grabnica sotiei

frate sa ai un drum intins acolo sus si sa privesti mereu in oglinda zambind knd treci de finish
__________________
STREET RACING IS NOT A CRIME
racinGTI is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -