Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Revista 4TuningRO > Articole revista 4TuningRO

Articole revista 4TuningRO Revista 4TuningRO : Articole si poze cu masini tunate din Romania

Reply
 
Thread Tools
Old 18-11-09, 11:19   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Audi Q7 - Hofele Design by MBM

Fie moda, fie necesitate, SUV-urile de toate felurile sunt peste tot. E drept, europenele dominca pe la noi, iar numarul mare al unor modele le duce uneori incet, dar sigur, spre banal. Q7 nu mai e demult o masina rara, iar singurul mod in care o poti scoate din partialul anonimat este sa o modifici.

Reteta nu este neaparat simpla, dar cu siguranta este de efect. Echipa de la MBM a stilizat acest Q7 apelandla un kit complet de la Hofele Design.





Cand spunem kit complet, ne referim la un exterior modificat integral. Asta inseamna ca bara fata si bara spate au fost inlocuite. In bara fata au fost adaugate si proiectoarele duble de la Hofele, iar in spate tipsurile evacuarii de la acelasi producator. Tot Hofele sunt semnate si pragurile laterale, eleronul si power dome-ul de pe capota. Grila fata a venit cu un W12 din oficiu, dar sub capota se afla "doar" un V8 de 4,2 litri pe benzina. Nu e rau nici asa!

Daca am ajuns la motor, sa nu uitam sa mentionam resoftarea pe care a suferit-o si de evacuarea completa care ii permite acum sa "respire" mai usor. Rulajul se efectueaza pe noile jante de 22 inci de la Hypnotic, care prezitna si cateva insertii vopsite in culoarea caroseriei. Ledurile undercar de la Brabus se arata doar noaptea, insa noi nu am avut placerea sa le surprindem. Sunt acolo, totusi, cand e nevoie de ele.

Nu e usor sa fii altfel cand mai sunt sute ca si tine. Dar cu siguranta se poate. Modificand putin cate putin ajungi aparte. Ca acest Q7.
sunblease7 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-09, 21:50   #2
Stressjr_Speeddemon

Stage 3
 
Stressjr_Speeddemon's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 113
Default Re: Audi Q7 - Hofele Design by MBM

frumos Q7 insa singurul lucru care nu prea isi are rostul ca aspect ma refer este eleronul
Stressjr_Speeddemon is offline   Reply With Quote
Old 18-11-09, 22:01   #3
Geo_DXG

Stage 4
 
Geo_DXG's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 252
Member of:
[VW]
Default Re: Audi Q7 - Hofele Design by MBM

nu-mi place ca au pus si proiectoarele alea in bara fata si cate 2 pe o parte, parca e prea incarcat...in rest f frumos
Geo_DXG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -