Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Revista 4TuningRO > Articole revista 4TuningRO

Articole revista 4TuningRO Revista 4TuningRO : Articole si poze cu masini tunate din Romania

Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-09, 15:52   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Jeep Grand Cherokee tunat de ZOZO

Si uite ca se nimereste spaniolul in vizita prin Romania. Putin nemultumit de sonorizarea proaspat montata la el acasa, stiind vorbi romaneste din copilarie, intra intr-un atelier sa incerce mici reglaje daca s-o putea pe la romani.

Destinul de turist predispus la cheltuiala il face sa dea nas in nas cu un doctor, Zozo pe nume, carcotas de altfel, care incepe sa-i scoata ochii cu proaspata lucratura pe masina. Ca aia nu e ok, ca aia nu e frumos, ca aia nu e bine...





Saracu` spaniol care nu se gandise pana atunci, se lasa greu convins, mai ales ca tocmai scosese din buzunar aproape 10.000 de euro. Dar tras de maneca, incepe sa vada si el lufturile nelalocul lor, iar de sunet deja era nemultumit.

Suparat, spaniolul, fara ceva tauri la indemana, se supara pe masina, de parca era de vina, saraca. "Esti in stare sa faci ceva la ea sa nu o mai recunosc ? Sa uit de suparare ?" intreaba spaniolul. "Normal ca da !" raspunde doctorul. Dupa un calcul sumar, spaniolul a intors spatele masinii si a plecat in Spania la spanioloaicele lui. Mare bucurie pe Doctor Zozo, care se vede cu masina pe mana, sa ii faca ce are chef... deja incepe sa viseze... Si daca tot s-a pus pe visat, ca sa nu fi consumat visu' degeaba, isi sufleca mainile si se apuca sa darame tot, ca sa aiba unde pune la loc. Si pune, si pune, ca nu era nimeni sa il opreasca: La exterior: bara fata, bara spate si praguri. Plus un set de jante cu spinnere de 20 toli P&W de la Lynx tuning, si folie, ca doar e soare in Spania.

Ca sa dea bine si sa sune frumos, i-a pus o evacuare dubla Borla, cu 2 tobe si capete pe masura. Deja luase avant, asa ca nu avea nici un motiv sa nu puna o tapiterie de piele in alb si negru, cu atat mai mult cu cat spaniolul se dadea in vant dupa Dolce & Gabana. Apoi a stat si s-a gandit. De ce era suparat spaniolul ? Aaaa, de muzica. Lasa ca daca vrea muzica, sa-i dam.

Si se pune domnu' doctor sa dea iama-n magazie: 2 bucati subwoofere 15" Big Bul de la MNC, 2 monoblocuri de cate 500w RMS, 2 amplifuri 2x160 RMS, 2 seturi coaxiale de 16 cm, 3 seturi tweetere cu membrana de matase, 2 monitoare Alpine de 7,5 toli, un sistem de navigatie cu touch screen Alpine, un DVD changer tot de la Alpine, 2 condensatoare de 1,5 F de la MNC si un acumulator de 3500 amperi de competitie de la Ground zero... Plus un modul X-Box pentru jocuri, sa se bucure si copii.

Iar daca e bal, bal sa sa fie. Muzica e, dar cu lumina ce facem ? Daca nu e, punem sa fie: 8 bucati neoane de 32cm albastre Toxic MNC, un convertor de la 12v la 220 volti, 4 buc stroboscoape de cate 100vati, bixenon, un set de neoane sub masina cu control de la telecomanda in 7 culori. Si s-a facut lumina. Acum, doctorul se gandeste la sanatatea pacientului, asa ca mai pune, ca nu ii e greu, senzori de parcare, antiradar in bara fata, alarma cu pager si pornire motor din telecomanda. Si dupa asta, s-a invartit doctorul, a ciocanit masina, a pus-o sa zica 33 si i-a dat diagnosticul: Painting scrie pe tine !

Asa ca l-a facut, la fel ca pe toate celelalte lucruri care i-au trecut prin cap. Apoi s-a odihnit, dupa doua luni de doftoriceala si multe nopti nedormite. Si s-a intors spaniolul, a intrat, a vazut si a exclamat: TU NU ESTI NORMAL ! Chiar nu mai recunostea masina, asa cum isi dorise. A luat cheile, un pumn de telecomenzi, a lasat suma de 18460 euro cat facea reteta doctorului si a plecat la spanioloaice, ca de obicei, spunand ca nici nu a fost scump. Surpriza este ca dupa doua luni isi suna doctorul pentru o consultatie: Dom' doctor, am client la masina cu 50.000 euro, sa o vand ? Vinde-o, a raspuns doctorul increzator. Facem alta imediat !
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -