Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Revista 4TuningRO > Articole revista 4TuningRO

Articole revista 4TuningRO Revista 4TuningRO : Articole si poze cu masini tunate din Romania

Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-09, 14:13   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Fiat Stilo tuning Car-Audio

Iata ce cei de la Falcon au mai facut o masina – un Fiat Stilo, demo-car pentru produsele West Coast Customs. Nu numai ca arata bine, la exterior si interior, dar chiar se aude. Si se aude bine, nu gluma. O masina cu multimedia, subwoofere de SPL si componente de SQ. De la WCC. Cei de la Falcon au nimerit o combinatie de succes. In sfarsit o masina care pune la pamant mitul cum ca masinile demo doar arata bine. Gresit. Aceasta suna si arata mai mult decat bine.


Pentru unitatea centrala din bord a fost ales un XAV-A1 de la Sony, un DVD player al carui amplificator intern dezvolta o putere de 4 x 50 W ( in 4 Ohmi la 1 kHz) si este compatibil cu urmatoarele formate: DVD-R / -RW, CD, CD-R/RW si VCD. Punctul de atractie maxima al acestui aparat este ecranul motorizat de tip LCD TFT cu diagonala de 7’’ (18 cm) „ascuns” in interiorul aparatului de format 1 DIN, care poate fi scos la o simpla apasare de buton. Raportul semnal-zgomot al aparatului este de 100 dB, iar raspunsul in frecventa se incadreaza intre 10 si 20.000 Hz.





Masina este echipata cu patru seturi de difuzoare pe componente West Coast Customs WCC 650CS, cu diametrul de 6.5’’ (16.5 cm), sasiu turnat si membrana din aluminu eloxat. Suspensia din cauciuc sintetic permite o excursie de 12 mm pentru performante optime la frecvente medii, puterea dezvoltata de difuzoare fiind de 150 W maxim. Setul dispune de comutatoare de polaritate si de nivel pentru tweetere, acestea din urma avand carcasa din titan de 25 mm si filtre de 18 dB / octava.

Pentru frecventele joase au fost alese 4 subwoofere tot de la West Coast Customs: 104DX2, niste difuzoare cu diametrul de 10’’ (25 cm), care au puteri de 2000 W sinus / 2500 W putere maxima. Aspectul lor este de exceptie: finisaj cromat pentru motoare si logo WCC cu exterior din titan. Membrana ultra-rigida este din aluminiu, la fel ca si sasiul turnat, iar ansamblul motor cu intrefier dublu are un diametru de 3’’ (7,6 cm). Bobinele au terminale unice de tip AngleLock™ pentru a suporta cablurile de grosime mare prin care este transportat semnalul audio.

Pentru amplificarea sistemului s-au folosit trei aparate: un WCC-D2400 si doua WCC-1600.4, aparate cu filtre active variabile pe doua cai, reglabile separat, cu circuit de comanda Copy/Master pentru iesirile RCA si circuit de optimizare „Bass Intelli Q”. WCC-1600.2 este un amplificator de clasa AB cu 4 canale, dotat cu filtre variabile trece-sus si trece-jos pe 2 cai, de 12 dB / octava. WCC-D2400 este un amplificator de clasa D, care beneficiaza de filtru trece-jos variabil de 12/24 dB / octava, permitand legarea in punte a doua amplificatoare corelate ca nivel de amplificare.

Sistemul audio este completat de prezenta a doua condensatoare patrate de la Directed Essentials. Display-ul acestora indica tensiunea amplificatorului, in timp ce circuitele monitorizeaza sarcina condensatorului si protejeaza impotriva supratensiunii sau polaritatii inverse.

Capitolul video al sistemului este reprezentat de WCC-OHDW 17.2, o consola de tip all-in-one cu DVD player si monitor de 17’’ (43 cm). Ecranul digital LCD este de tip TFT de inalta rezolutie si are posibilitate de rotire 360°, astfel incat ofera o imagine perfecta, indiferent de pozitia adoptata de privitor.

In plus, dispune de tehnologia "picture in picture", pentru momentele in care se doreste urmarirea concomitenta a doua programe diferite. Sistemul pune la dispozitie o iesire si 2 intrari AV, cu ajutorul carora pot fi conectate surse externe, pentru completarea sistemului audio-video. in plus, sunt disponibile 2 casti IR cu cate doua canale si o telecomanda cu ajutorul careia pot fi controlate toate functiile sistemului.

Haionul este echipat cu un monitor de 7'' de la Directed Video, cu raport de imagine 16:9 si display TFT LCD Color Active Matrix. Monitorul dispune de o iesire AV si telecomanda IR incorporata. Cam astea sunt componentele micului Stilo “pimpuit” de Falcon Electronics. Acum ramane doar sa-l prindeti la vreun salon de tuning sau la service-ul in care s-a nascut, pentru o mica auditie. Noua ne-a placut. Am mai vrea, dar nu mai avem loc...
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -