Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Revista 4TuningRO > Articole revista 4TuningRO

Articole revista 4TuningRO Revista 4TuningRO : Articole si poze cu masini tunate din Romania

Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-09, 12:59   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default MAFF Muron tuneaza Porsche Cayenne

Daca tot am vazut cum se descurca tunerii din intreaga lume cu Porsche Cayenne, acum sa vedem cum se descurca romanii cu SUV-ul german. In cazul de fata, vom vorbi despre MAFF si al sau Muron.

Body kit-ul de la exterior este realizat din fibra de sticla, in care pot fi ncorporate elemente din fibra de carbon. "Meniul" include LED-uri, noi spoilere fata si spate, capota motor cu fante de aer, praguri laterale, eleron pentru plafon, ornamente pentru blocurile optice si capacul portbagajului, noi tips-uri si oglinzi laterale mbracate in carbon si cu semnalizatoare.





Tot la exterior, viitorii clienti si vor putea alege atat culoarea, ct si marimea jantelor. Interiorul este acoperit in totalitate cu piele si poate fi personalizat in functie de dorintele clientului, acesta putand alege culoarea, cusaturile si chiar insertiile. De asemenea, MAFF poate instala si sisteme audio sau multimedia.

Sub capota, se poate opta pentru o crestere cu pana la 100 cai putere, indiferent de motorizare. Mai mult de att, portofoliul MAFF include si exemplare ce dezvolta 700 cai putere. Pentru o manevrabilitate mbunatatita, suspensia poate fi coborata cu pana la 80 mm.
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -