Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Sondaje Auto

Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea

Reply
 
Thread Tools
Old 28-09-11, 11:39   #1
DavidMuller

Stock
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default Pareri investiei masiva auto Romania!

Buna ziua,
Ma scuzati daca nu mai folosesc chiar cuvinte potrivite dar am plecat din Romania in `90 si nu am mai avut ocazia sa vorbesc cu prea multi romani.

Ce parere aveti de o invetieie in automobilism in Romania? Ideea este ca un investitor din Kuveit ofera o suma de bani, foarte mare pentru persoanele din Germania care doresc sa investeasca in afara pe diferite domenii. Fiind Roman de cetatenie germana am zis sa ma intorc aici sa investesc. Ce credeti ca ar merge pe un teren aflat la 100 de km de Bucuresti dar conditia este ca dupa 10 luni de activitate sa se ajunga la un profit de minim 10.000 de dolari adica vre-o 7400 de euro. Ideea ar fi un service auto de nivel european bine promovat pe internet, afise, campanie de publicitate Radio si TV, si campanie de publicitate in regie proprie printr-o metoda inca ne aparuta la noi nu imi ofera contractul dreptul de a promova acest stil de campanie.

In ce sa investesc? Un service auto foarte bine dotat am inteles ca nu merge fiindca nu gasesc meseriasi buni dar nu stiu ce sa zic. Credeti ca pot atrage in Bucuresti sau alte zone mecanici, tinichigii si alti angajati?

O pista de karting dar aici numai daca pot atrage si fonduri europene sau surse de venit din alta parte fiindca investitorul investeste maxim 3 milioane de euro in anumite conditii bine inteles;

Un parc de dezmembrari auto;

Un atelier de tuning profesional, aici au prins foarte bine dar am observat ca in Romania nu prea se practica asa ceva, la saloanele auto din afara Romanii vin cu un stil de tuning ca in filme. In Germania se practica mai mult tuningul mecanic nu estetic, care sa atraga atentia. As putea sa ma apuc si de asa ceva, ceea ce se practica in Romania dar nu stiu daca ar fi cineva interesat de asa ceva;

Aici am vazut multe firme de blindate. Iti duci masina la ei si o aduci inapoi tanc. Blindaje auto pentru diferite clase balistice si asa mai departe, nu stiu daca Romanii cauta asa ceva.

O pista de motociclism cu un service moto foarte bine dotat, pe acolo o pista se poate inscrie in campionatul national de motociclism daca indeplineste anumite standarde, aici nu stiu trebuie sa ma interesez.

Se poate face o investiei in Romania cu acesti bani si sa pot indeplinii conditiile adica profit de minim 10.000 de dolari lunar (7400 euro) dupa 10 luni de activitate + reclama pe toata aceasta perioada sau sa inecrc sa licitez proiectul pentru cineva care nu stie in ce se baga?
DavidMuller is offline   Reply With Quote
Old 03-11-11, 17:20   #2
cangri
Opel Driver

Stage 5
 
cangri's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,871
Member of:
[Opel]
Default Re: Pareri investiei masiva auto Romania!

Un circuit auto,moto.
Inca nu exista asa ceva in Romania.
cangri is offline   Reply With Quote
- Copyright 2018 4Tuning -