Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > Alte marci > EUROPENE

Reply

Thread Tools
Old 08-08-11, 23:01   #1
Bambo

Stage 2

Bambo's Avatar

Default Westfield SEiW

Cred ca a venit vremea sa-mi prezint detaliat si masina mea. Mai exact, eu detin un Westfield SEiW din 2010. E probabil cea mai mare dragoste a mea dupa familie O sa incep cu cateva poze si un mic clipulet:

https://www.youtube.com/watch?v=4xRfuNzX84E

Acum sa trecem la partea cea interesanta, specificatiile

Motor

Motorul este un Zetec Blacktop de 2.0L dotat cu un kit Webcon Silver. Asta inseamna ca amestecul este rezolvat de doua carburatoare Webber de 45 cu "trompe" de 36mm iar aprinderea este guvernata de un sistem electronic cu harta 3D programabila. Motorul mai este dotat cu axe cu came cu profil sportiv si cu o volanta usurata, toate acestea duc la aproximativ 250 de cai putere la motor. Teoretic motorul n-are limitator de rpm iar datorita profilului axelor, motorul dezvolta putere pana la 8000-8500 de rpm dar din motive evidente nu o s-o duc niciodata pana acolo.

Transmisie
MT75 cu 5+1 trepte. Rapoartele sunt asemanatoare cu cele de pe motociclete in sensul ca prima treapta este lunga iar celelalte sunt scurte.

Diferential
Este un Ford 9 inch iar desi este considerat vechi, e foarte popular printre impatimitii din America de curse stockcar, dragracing si offroading pentru durabilitatea sa

Dimensiuni
Lungime 3600mm
Latime 1600/1800mm fata/spate
Inaltime 1100 mm
Greutate 530 kg cu tot ce este vazut in poze (500 in configuratie de racing)

Jante
FOX Racing de 15 inch pe cauciucuri de 205 fata si spate

Performante
0-100 km/h in 2.97 sec. in configuratie racing
0-100 km/h in 3.26 sec. in configuratie normala
Viteza maxima constructiva: 250 km/h

Din pacate nu i-am testat capabilitatile de franare. In schimb ma pot lauda cu faptul ca i-am impresionat pe cei de la RAR Cand au urcat-o pe stand pentru ai testa franarea, rezultatul a fost de 99% Sincer sa fiu, nu stiu ce reprezinta procentajul dar mi s-a spus ca o masina normala atinge un indice in jur de 30-40%

Cam asta ar fi tot la ce ma pot gandi pe moment. Daca aveti intrebari, nu va sfiiti sa le puneti. Din pacate masina se afla momentan la Royal Motors Pitesti cu motorul scos. O voi avea innapoi pe strazi in aproximativ 2 saptamani, moment in care fiti sigur ca ma voi intoarce cu mai multe poze si videoclipuri
Bambo is offline   Reply With Quote
Old 05-09-11, 18:58   #2
TR 69 CRS

Stage 4

TR 69 CRS's Avatar

Default Re: Westfield SEiW

superba masinutsa!FELICITARI!
TR 69 CRS is offline   Reply With Quote
Old 19-05-12, 14:12   #3
Bambo

Stage 2

Bambo's Avatar

Cateva poze noi dupa ce am facut cateva lucrari de maintenanta la o reprezentanta Ford

Bambo is offline   Reply With Quote
Old 24-05-12, 07:17   #4
albert_md2004

Stage 5

ce sistem de franare are?
albert_md2004 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -