Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 06-04-04, 07:23   #1
yo

Stage 3

yo's Avatar

Default rospeed.com la curse legale (track)

in primul daca sectiunea de Legal Racing e numai pt \"teritoriul Romaniei\" -mi cer scuze si rog un mod sa mute topicul.
Deci Sambata Aprilie 3, am fost la un car show si track, unde am testat si noi masina sa vedem cat fuge.
o mica introducere, avem o acura rsx Type S - 4 cyl, cu 200 cp, cu V2 intake si capota din carbon fiber.
dupa ce cu cateva zile inainte scosese un rusinos 15.8 sec la 1/4mile (din cauza la miss-shift din a 2-a s-a dus in a 5-a si no traction1 si 2), sambata a scos 15.0 sec, dar multi au zis ca se poate si mai bine, 14.7-14.9 secunde.
oricum am fost cam dezamagiti, ca dupa ce am platit $60 pt concurent (fratemiu) si $15 de vizitator, numai de doua ori a facut run.... au fost cam 500-600 de masini .... nr imens de masini s-a datorat faptului c-a fost si car show, si wet tshirt contest etc etc, dar deobicei miercuri seara e numai $15 .

Pentru cei care doriti sa vedeti cateva video clipuri, am facut o sectiune speciala: http://cmi.rospeed.com
momentan avem 5 clipuri, dar urmeaza sa imbogatim arhiva
yo is offline   Reply With Quote
Old 06-04-04, 09:30   #2
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

data viitoare o sa fie si mai bine.. bafta, si nu mai fi dezamagit .. viata este o .. jti tu.. next time will be better!
BoSsuL3TZ is offline   Reply With Quote
Old 06-04-04, 10:41   #3
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

500-600 de masini ??? Mdeah... Cand voi ajunge si eu sa vad asa ceva ??? Pe la noi, acia, in Romania ????? Poate doar la SIAB...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 06-04-04, 21:32   #4
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

si 15.0 nu-i rau! Care a fost Trap speed?

oricum, cu ceva practica sunt convins ca se poate scoata un 14.7. Asta e treaba la Honde, e greu de scos din foarte bun dar se poate, tre multa practica! hook-up-ul la inceput e cel mai important, si apoi turatia exacta la care schimba fratele tau.

Pe pista la care merg eu vara cel mai bun timp la Type-S cu Aem V2 intake a fost 14.4 (un tip care e foarte bun la 1/4 mile, a reusit sa scoata 13.69 cu un S2000 stock complet!!! ) dar oricum, pista asta cam da eroare cateodata, sunt multi care dintr-odata obtin niste timpi fantastici fara explicatie!

Oricum succes in continuare si la cat mai multe curse !
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 07-04-04, 01:12   #5
yo

Stage 3

yo's Avatar

viteza parca a fost 92 sau 93 mile
faza e ca fratemiu e pt a 2-a oara cand a participat la track si de fiecare data cand facea run, scotea un timp mai bun decat precedntul ... dar cum am zis numai 2 runs a facut sambata lol ... si noi n-am scos nimic din masina cum ar fi back seats sau roata de rezerva. totul a ramas, plus ca a bagat benzina de 87 lol (fata de 91) ... greseala pe care n-o vom face din nou

13.6 pentru un S2k ? wow ... am pe caseta unu cu s2k turbocharged a scos 14.5 parca lol .. n-a jtiut ala sa launch

oricum duminica (noi nu am mai ramas) , dar am auzit ca vreo 2 si-o stricat motoarele la rsx, apoi samabta la unu i-a zburat capota si s-a izbit in zid, iar spre final cand faceau niste demonstratii nijte baieti cu motocicleta, a cazut unu de l-a luat cu targa. ata ete ...
yo is offline   Reply With Quote
Old 10-10-07, 20:32   #6
GTRs

Stage 5

GTRs's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: rospeed.com la curse legale (track)

Quote:
Originally Posted by yo View Post
viteza parca a fost 92 sau 93 mile
faza e ca fratemiu e pt a 2-a oara cand a participat la track si de fiecare data cand facea run, scotea un timp mai bun decat precedntul ... dar cum am zis numai 2 runs a facut sambata lol ... si noi n-am scos nimic din masina cum ar fi back seats sau roata de rezerva. totul a ramas, plus ca a bagat benzina de 87 lol (fata de 91) ... greseala pe care n-o vom face din nou

13.6 pentru un S2k ? wow ... am pe caseta unu cu s2k turbocharged a scos 14.5 parca lol .. n-a jtiut ala sa launch

oricum duminica (noi nu am mai ramas) , dar am auzit ca vreo 2 si-o stricat motoarele la rsx, apoi samabta la unu i-a zburat capota si s-a izbit in zid, iar spre final cand faceau niste demonstratii nijte baieti cu motocicleta, a cazut unu de l-a luat cu targa. ata ete ...
am vrea si noi un show de asta...oriunde in tara nu conteaza unde, numai sa fie
GTRs is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -