Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > JOBURI

JOBURI JOBURI INDUSTRIA AUTO, TUNING, CAR-AUDIO si CONEXE

Reply

Thread Tools
Old 22-06-13, 11:43   #1
andrei.s

Stage 2

andrei.s's Avatar

Default Job online

Inregistreaza-te şi creaza-ti un cont.
Fa click pe toate anunţurile de zi cu zi şi fi atent la anunţurile suplimentare.
Repera acest lucru zi de zi pana cand strangi 2.00$ prin click-urile de pe anunţurile tale.
Transfera acesti bani din soldul tau principal la soldul tau de īnchiriere.
Inchiriaza un pachet de 3 referali.
Activeaza AutoPay.
Menţine referralii tai şi recicleza-i pe cei care au o medie mai mica de 2 sau nu au făcut click īn 2-3 zile.
Cumpara mai multi referali, atunci cānd se poate (Acest lucru poti sa-l faci la fiecare 7 zile ca membru standard).
NU retrage banii cāştigati din balanţa ta, ci utilizeaza-i pentru cumpărarea a cat mai multi referali si mentinerea acestora.
Imediat dupa ce au trecut cele 30 de zile de proba, īncepe recrutarea referalilor directi.
Odată ce ai atins 500 de referali īnchiriati, nu mai inchiria altii şi menţine-i doar pe cei pe care ii ai. Asta īnseamnă sa ii reciclezi pe cei care nu sunt destul de activi şi să ii păstrezi pe cei care au o medie de 2 click-uri/referal, cel puţin.
Pastreaza-ti banii pana ajungi la aproximativ 100 dolari şi apoi schimba-ti statutul la Golden (membru de Aur).
Odată ce ai statutul de membru de Aur, inchiriaza in continuare cat mai multi referali şi menţine-i. Dupa ce ai ajuns la 1250 de referali, poti sa te opresti din īnchirierea referalilor şi doar sa ii menţii şi să īncepi să-ti retragi banii castigati.

Last edited by andrei.s; 22-06-13 at 11:48.
andrei.s is offline   Reply With Quote
Old 26-06-13, 16:22   #2
RacerJunior

Stage 5

RacerJunior's Avatar

Default Re: Job online

Tu ai castigat ceva din treaba asta?
RacerJunior is offline   Reply With Quote
Old 26-06-13, 17:47   #3
andrei.s

Stage 2

andrei.s's Avatar

Default Re: Job online

Si eu sunt la inceput, dar m-am inscris pe vreo 4 site-uri si totul este ok, am verificat inainte site-urile sa vad daca sunt ok si platesc
Eu zic ca merita sa incerci :P
Eu sunt multumit :P
Restu de site-uri ti le pot da pe privat daca esti interesat
andrei.s is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -