Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Alte activitati > JOBURI

JOBURI JOBURI INDUSTRIA AUTO, TUNING, CAR-AUDIO si CONEXE

Reply
 
Thread Tools
Old 03-03-15, 04:22   #1
tonypgl

Stock
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Default Angajare soferi pt UBER part-time sau full-time in Bucuresti

Mai foloseste cineva Uber?

Eu am inceput lucrul ca sofer prin aplicatia Uber si treaba merge neasteptat de bine.
Fiind la inceput in Romania si o companie cu un capital urias, pana pe 25 martie, Uber ofera o serie de beneficii si bonusuri celor ce se inscriu in aplicatie cu un cont de sofer.
Dacă ai permis de minim 3 ani şi orice maşina cu 4-7 locuri mai nouă de 2005 inclusiv poţi lucra ca şi taximetrist independent cu maşina personala în timpul tău liber. Nu este necesara nici un fel de licenta sau autorizatie, la angajare mi s-a solicitat doar cazierul juridic (fara antecedente penale) si cazierul auto (istoricul punctelor) si am inceput treaba imediat după interviu şi inspecţia maşinii.
Daca vrei sa lucrezi mai mult decat un program part-time, adica un program de 8 ore pe zi, Uber te incurajeaza cu un salariu de 20 de ron/ora + cursele efectuate.
Inscrie-te ca sofer pe site-ul Uber folosind codul DWSSK si primesti un bonus de la mine daca esti acceptat la angajare.

Dacă vrei informatii in plus despre Uber gasesti pe blog un scurt reportaj TV

Daca aveti intrebari, va rog da-ti-mi un mesaj si nu uitati sa mentionati codul de invitatie DWSSK la inregistrarea in reteaua UBER ca si sofer pentru a va putea acorda un bonus de bun-venit si pentru a va ajuta cu orice intrebari despre Uber. Nu e teapa, e chiar o treaba foarte buna pentru cei care au nevoie de un venit rapid si cinstit.
Spor
tonypgl is offline   Reply With Quote
Old 07-03-15, 19:31   #2
tonypgl

Stock
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Default Re: Angajare soferi pt UBER part-time sau full-time in Bucuresti

Dacă vă înscrieţi ca şofer pentru Uber până la 25 martie şi sunteţi membru 4tuning, primiţi bonus înca 70Ron prin această oferta:
www.invitatieuber.wordpress.com

Dacă vreţi să călătoriţi cu maşinile Uber instalaţi-vă aplicaţia Uber, conectaţi-o cu cardul şi primiti 40 de ron gratuit pentru primele curse. Codul pentru cei 40 de ron este aici:
40 ron bonus pentru noi Clienţi Uber
Spor!
tonypgl is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -