Imi place muzica ce sa aude clar si nu neaparat foarte tare.
Imi place sa aud muzica ce-ti face sa-ti se ridice parul de pe maini, sa te scutura frigul si-ti sara lacrimile. Poate nu am standarde prea inalte sau urechi petru asa ceva...tocmai de aceea v-as ruga sa ma ajutati cu niste sfaturi.
Imi trebuie un sistem simplu adica 2 inalte (tweetere) + 2*13" eventual 16" medii/basi + un subwoofer.
Poate ca spun prostii dar...este prima mea masina si n-am mai facut asa ceva...subwooferul cu amplif bine-nteles.
Ce parere aveti despre Fusion?
Cum pot monta difuzoarele in usa?(pentru cei care nu stiu - nu exista din pacate loc pentru acestea, majoritatea suprafetii usii fiind folosita ca "buzunar" - am sa pun si cateva imagini eventual) - n-am idee cum se poate face asa ceva.
M-i s-a sugerat: Fusion Powerplant 12" bass pack ce contine:
-power plant 12" loaded enclosure cu difuzor PP-LE 112 900 watts max
- powerplant monoblock amplifier 1000watts max, 555watts rms*1 channel @ 2 ohms, 410 watts rms*1 channel@4ohm.
pachetul costa 1.000ron
respectiv:
fusion powerplant 6.5"component speaker system pp-cm65 180 watts max pret 450ron
ce parere aveti va rog?eventual ce recomandati?
masina e folosita momentan pentru curierat asa ca am optat pentru "lada de bas" pentru a permite scoaterea/mutarea in orice moment a acesteia pentru a mai salva spatiu eventual...in caz de nevoie.
va astept sfaturile....criticile...orice