Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 24-09-07, 21:06   #1
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]
Default Alpine CDE-9870R sau clarion DXZ468RMP ?

Vreau sa stiu care din aceste 2 playere merita achizitionate ? Care sunt avantaje, dezavantaje. La player o sa conectez 2 difuzoare sony de 40W si o statie. Astept niste pareri..
johhny is offline   Reply With Quote
Old 25-09-07, 20:23   #2
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Alpine CDE-9870R sau clarion DXZ468RMP ?

Alpine iti ofera mai multe reglaje (volum subwoofer cu bass engine, filtru HPF),
Clarion are un amplificator mai puternic si un sunet mai neutru/natural, ca imbunatatiri sunet are Z-enhancer (un fel de preset eq) si Magna bass (un bass boost ce functioneaza la volum mic-mediu).
Alpine are o singura pereche de pre-out-uri, Clarion doua, dar degeaba daca nu poti regla nimic la ele (insa oricand pot face reglaje din statie, daca e desteapta).
Alpine are conexiune Full Speed pentru iPod. Dupa mine Clarion arata mai bine dar are o singura culoare la butoane/display.

Clarion pe 0 va suna mai bine, dar nu o sa poti regla la el decat volumul. In ciuda acestui lucru ti-l recomand.

bezz is offline   Reply With Quote
Old 24-06-08, 15:50   #3
MIRCAT

Stage 5

MIRCAT's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[4Rally]
[Toyota]
Default Re: Alpine CDE-9870R sau clarion DXZ468RMP ?

alpine-ul ar fi alegerea mea!!!eu am dvd alpine pe masina iar inainte am avut si un cd-player care a mers impecabil!!!
MIRCAT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -