Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 20-02-08, 05:41   #1
vicster

Stock

Default ce sub si amplif sa aleg?

am gasit mai multe pachete promotionale, cam in aceiasi bani, si nu stiu care e mai bun. ma intereseaza sa se auda tare, dar bine, nu doar zdranganituri. vor fi montate pe un ford fiesta 2003 (hu pionner deh-2900). variante:
-Subwoofer Crunch CRB300(300w rms) + Amplificator Crunch Pzi 100.2
-Subwoofer auto JBL CS1204T(250w) + Amplificator auto Crunch Pzi 100.2
-mac audio amplif mpx 2500 + sub mac audio tube 30

mac audio e cel mai ieftin, dar nush cat e de rezistent. nu vreau calitate audio suprema la 100eur, dar vreau ceva cat de cat ok, care sa-mi ofere un bass bun. eu parca as inclina spre pachetul nr3, sau nr.2. problema e ca sunt cam la limita cu banii (mai sunt si montajul si cablurile, etc), asa ca nush daca merita sa mai dau 1mil sau 1,5mil in plus, avand in vedere ca puterile sunt cam aceleasi.
cei care au mac audio ce parere au? isi fac banii sau mai bine stau departe de marca asta?
vicster is offline   Reply With Quote
Old 11-03-08, 23:24   #2
mariobass
VW Driver

Stage 5

mariobass's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re: ce sub si amplif sa aleg?

de ce te bucuri la pachete? daca te gandesti ca iei un sistem care sa il ti in masina pe termen lung si sa fi multumit...ia-i subwooferlui bl din pachetul 2 un amplif tot jbl.o sa fi multumit... macurile is slabutze...iar mie nu-mi place crunchul... nu-l recomand..
mariobass is offline   Reply With Quote
Old 12-03-08, 21:03   #3
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: ce sub si amplif sa aleg?

raportul calitate/pret e ok la mac adica dai 400 lei si suna ok pt bugetul ala desi nu te astepta la multe de la pachetele alea.
daca vrei un bum foarte puternic ia tubul desi va suna ca o ...... galeata

Come to the DDark side..... We have cookies!
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -