29-01-08, 09:57
|
|
 Stage 5
|
Re: Recomandare statie subwoofer
Eu as incerca un audison srx 1D. Poti sa pui sub-u si in 1.5 ohm si in 6 ohm . Scrie ca statia scoate peste 1kw la 1 ohm, desi mie mi se pare cam mult pt sub-u tau si totodata mi se pare o cifra scoasa din basme avand in vedere ca are siguranta de 70 de amperi. Oricum la 4 ohm scoate 550W, deci sa zic ca la 6 ohm scoate vreo 400W si e numai bine.
|
|
|
30-01-08, 20:32
|
|
 Stage 4
|
alte pareri???
|
|
|
30-01-08, 20:52
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
JL audio 500/1 ar fi o solutie ok parerea mea dar si pretul e destul de marisor pt numai 500 rms <19mil>
|
|
|
30-01-08, 21:18
|
|
 Stage 4
|
dap cam mare pretul
|
|
|
30-01-08, 22:07
|
|
 Stage 4
|
recomand phase rs1 la super pret
|
|
|
31-01-08, 23:24
|
|
 Stage 4
|
si cum as putea sa-l folosesc pt ca nu suporta 1.5 ohmi si in 6 nu scoate puterea necesara
|
|
|
01-02-08, 20:17
|
|
Stock
|
Ce buget ai avea pentru amplificator? Pentru ca pe la 6000ron  cred ca ai putea gasi Soundstream Human Reign de 4 canale cu care ai face o treaba super buna nu numai pe bas ci si pe medii-inalte.  Inca cel mai performant amplif din lume ,la SQ .
Acum se revenit pe pamant...eu ti-as recomanda un amplificator ceva mai puternic,cu bine, fata de subwoofer,astfel vei avea un control mult mai bun asupra lui;mai ales daca este in clasa AB.Toutsi....ce buget?
|
|
|
01-02-08, 23:50
|
|
 Stage 4
Member of: [Moderators] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by bass_maxx
Ce buget ai avea pentru amplificator? Pentru ca pe la 6000ron  cred ca ai putea gasi Soundstream Human Reign de 4 canale cu care ai face o treaba super buna nu numai pe bas ci si pe medii-inalte.  Inca cel mai performant amplif din lume ,la SQ .
|
l-ai ascultat ? sau si tu recomanzi "din carti" ...daca gresesc imi cer scuze si te invit la niste probe  inclusiv cu mb quart q line de care nu am o parere prea buna .
apropo probele le facem cu hxd2 sau f1 status (la alegere)
speedbump iti recomand sa schimbi subul dar daca nu vrei, variante ar fi cu vrx 1.500 , genesis monobloc sau un helix a1
|
|
|
02-02-08, 00:08
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bass_maxx
Acum se revenit pe pamant...eu ti-as recomanda un amplificator ceva mai puternic,cu bine, fata de subwoofer,astfel vei avea un control mult mai bun asupra lui;mai ales daca este in clasa AB.Toutsi....ce buget?
|
Daca e vb. de revenit pe pamant ai zis foarte bine..... fiindca pe pamantul pe care traiesc eu esti singurul care spune ""Inca cel mai performant amplif din lume ,la SQ"". In primul rand daca ai ascultat toate variantele posibile apropiate ca nivel, care dupa parerea mea ar fi urmatoarele: (Genesis DMA, Brax Graphic Edition, Audison VRX, Sinfoni Amplitude, Steg Master Stroke, Milbert, Soundstream Human Reign pe 2 canale....... etc), chiar si atunci daca ai avea o ureche atat de capabila si un sistem bun pe care sa faci diferenta...... Soundstream Human Reign pe 4 canale ar fii doar din punctul tau de vedere si numai pt. urechile tale ""Inca cel mai performant amplif din lume ,la SQ""
Poate performanta pt. tine nu are legatura cu sunetul, caz in care imi cer scuze ca te-am contrazis
|
|
|
02-02-08, 00:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by speedbump
alte pareri???
|
Revenind On_Topic, cunosc subwooferul foarte bine fiindca l-am folosit intr-un sistem SQ approx. un an jumate, cu care am si participat in competitiile EMMA in 2006. Ceea ce imi aduc aminte clar este faptul ca nu am reusit sa il fac sa sune destul de rapid si dinamic, pana nu am montat un amplif. de top. Extensia in joase in incinta de 20 de litri sealed era insuficienta, in schimb impactul si amploarea erau multumiotoare pentru pretul lui. Merita folosit daca esti dispus sa cheltui cel putin de patru ori valoarea subului, pt. un amplificator care sa il poata controla, cu siguranta nu ma refer la un amplif. foarte puternic, dar trebuie urmarit in principiu un Damping Factor cat mai mare. Totusi nimic nu e relevant pana nu faci proba, asa ca la orice varianta te-ai gandit, merita sa-i faci o proba si sa asculti cu atentie inainte de a cumpara. Bafta!
|
|
|
02-02-08, 01:58
|
|
 Stage 4
|
avand in vedere ca sistemul va fi compus din:
headunit alpine 9887
tweeter iridium i1
medie ur 2.5 sau Ultimate Iridium 3
kickbass 2xms6/usa
statie phase rs6 pt difuzoare
sub phase serect 10
filtru pasiv tweeter
filtru pasiv medie
statie sub ????????????
buget statie cat mai rezonabil avand in vedere ca nu sunt impatimit dupa subwoofere (adica nu-mi place bassul ala foarte jos)
|
|
|
02-02-08, 08:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Mi se pare inutil sa dai atatia bani pe 9887 si sa mai vrei filtre pasive
|
|
|
02-02-08, 14:03
|
|
 Stage 4
|
totusi hai sa fim on topic
|
|
|
03-02-08, 01:44
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Lil' D
Mi se pare inutil sa dai atatia bani pe 9887 si sa mai vrei filtre pasive 
|
Mie nu mi se pare inutil, atata timp cat procesarea interna a lui CDA - 9885 este una medie ca si calitate, pasiv este de departe mult mai bine, iar din punct de vedere al transparentei, ambiantei si naturaletii este mult mai bine pasiv decat orice sistem activ prezent in lume........ depinde doar de maiestria cu care stii sa construiesti crossovere pasive. Iar ca avantaje pe care le are CDA - 9885 fata de playere mai ieftine pt. un sistem pasiv, este fara doar si poate 4V preout si o conversie digital to analog superioara.
Apropo, am ascultat masini care nu aveau nici cea mai mica urma de procesare (fara Time aligniamnt, Egalizator sau crossovere pasive), in care chiar si intarzierile temporare erau facute pasiv, si credema ca era mult peste toate masinile din Romania, si mult peste alte masini care aveau in dotare playere cu procesoare cum ar fii Pioneer P7, P9, P90, Alpine F1.......
|
|
|
|
|