Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 03-09-07, 00:59   #1
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]
Default KENWOOD KDC W808 vs.CLARION DZX778 USB

Bugetul pe care il am este de 1000-1200ron,mentiomez ca imi drebuie de la un player in primul rand claritate si fidelitate,daca mai are si conectare la usb cu atat mai bine(cazul lui clarion),daca mai stie cineva alte firme la banii astia cu aceleasi caracteristici il rog sa le zica.initial am vrut pioneer dar, in afara de deh 6900 nu am gasit nimic,acesta fiind zic eu sub clarion sau ken.p88rs e la alti bani... rog sa dea cu parerea cei care au asa ceva sau au ascultat vreo unul din hu de mai sus.multumesc
abarth is offline   Reply With Quote
Old 04-09-07, 14:32   #2
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: KENWOOD KDC W808 vs.CLARION DZX778 USB

din pacate sunt doua HU cu sunet foarte bun, atat pe amplificatorul intern cat si pe pre-out ... datorita dinamicii as timde sa dau aici castig de cauza kenwood-ului
design? imi place foarte mult cum arata kenwood-ul, care are si reglaj de unghi la fata motorizata {2 pozitii prestabilite}
si cam aici se opresc laudele pentru kenwood, desi are DSP incorporat, este ceva "entry" cu filtre hpf {doar pentru front} lpf, setare tip difuzor, reglaje audio de genul "bass engine de la alpine", cu reglarea frecventei si a latimii, eventual q factor, inversarea fazei la subwoofer, niste preset-uri pentru sunet insa fara vreun fel de egalizator si GATA! asta e dsp-ul... cam putin daca vrei ceva "sound quality".
clarion are in plus crossover activ cu 3 cai, Digital Time Alignment Control, sound restorer si egalizator parametric {doar pe 3 benzi }, Z-enhancer... plus preout-uri pe 6V.
deci un DSP mult mai specializat.

daca vrei super reglaje si SQ ... Clarion
daca vrei sunet si aspect ... Kenwood
ca incheiere sunt cativa baieti care se plang de probleme de soft la Clarion dxz 778 si asteapta update-uri ...

daca nu vrei sa mergi la concursuri iti recomand Kenwood-ul, am ascultat pe fratele mai mare al 808-ului {w8534, adevaratul competitor al lui DXZ 778} si suna bine...

bezz is offline   Reply With Quote
Old 04-09-07, 15:09   #3
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]

mersi mult pt raspuns,am auzit si eu ca ar fii ceva probleme cu softul la dzx,dezavantajul e ca sunt din cluj si nu prea am timp sa tot scot hu pt resoftare si sa-l trimit la buc.acum chiar ca sunt in ceata...si stau de 2 saptamani fara galagierau i cand nu ai bani cati vrei.ar mai fii cumva alte modele cu specificatii apropiate?
Old 04-09-07, 16:13   #4
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

alpine 9887 sau 9855
Old 04-09-07, 18:53   #5
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]

dupa ce am mai citit si eu pe forumuri alpine-ul si pio ar fi cam brut de aia m-as fii orientat inspre clarion sau ken.cred ca pana la urma o sa iau ken.sper sa nu regret alegerea facuta...mersi mult
Old 11-09-07, 15:55   #6
sharkky

Stage 5

sharkky's Avatar

Member of:
[DACIA]

Sa ne spui ce ai ales ...
Sunt foarte curios cat de reusit poate fi acel Kenwood.
sharkky is offline   Reply With Quote
Old 19-09-07, 02:33   #7
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]

sunt multumit de el.are reglaje destul de multe,suficiente pt o muzica de calitate,are hide face se intoarce si intra in bord ca si cum nu ar fii nimic,materale premium,simplu dar cu gust si ceea ce i cel mai ok e ca are volum pana in 35 si se aude fara distorsiuni pana in 31-32.la inceput am fost ingrijorat pt ca mi se parea ca nu am putere dar dupa o zi si o noapte de reglaje am vazut caduce clar pana la aprox 90%din volum.concluzia e ca e un hu ok in pretul lui.eu sunt multumit de el si de pretul care a fost
Old 20-09-07, 00:05   #8
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

are time alignment? crossover? ce configuratie ai pe masina?
- Copyright 2026 4Tuning -