Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 09-07-07, 16:37   #1
ddfp

Stock

Thumbs up Recomandare Logan ?!

Salutare am un LOGAN si as vrea sa schimb sitemul audio....ma refer la boxe. Mp3-ul este un GRUNDING s1000...4x45 iar ca buget in jur de 6-7 milioane. asta fara tun de bass...tunul il voi achizitiona mai tarziu cand voi dispune da mai multi bani. Imi puteti recomanda ceva ? (Dak ar fi sa pun 6 boxe s-ar putea ? sau sa raman la sitemul de 4 ?)

Multumesc anticipat
ddfp is offline   Reply With Quote
Old 12-07-07, 00:25   #2
sharkky

Stage 5

sharkky's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Recomandare Logan ?!

Salut!

In primul rand gandeste-te la un sistem pe fata (http://www.ground-zero-audio.com/english/04_rc16x.htm).
Pe spate ai putea merge pe un set de coaxiale tot de la Ground Zero (http://www.ground-zero-audio.com/english/04_tf69t.htm).
Eu zic sa te limitezi la 4 difuzoare ...
Fa un efort si schimba acel playr, nu vei obtine foarte mari rezultate cu el.
Referitor la sistemul de pe fata, iti garantez ca vei avea parte de sunetul dorit.

- messenger: razvan_florin2002
- telefon: 0721.433.295

sharkky is offline   Reply With Quote
Old 13-07-07, 21:06   #3
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Recomandare Logan ?!

offtopic
aoleu nu merg link-urile shefu' o fi din cauza firmei?
LE: se pare ca e de la paranteze ... oameni rai

pe langa difuzoarele sistem fata {preferabil pe 16,5cm, se pun cu "adaptor"} si eventual niste coaxiale pe 13 cm pe spate nu uita de o minima insonorizare pentru usile fata, gen starter/speaker kit, sa intepenesti un pic usa ... nu-ti recomand ovale pe nshpe cai pe spate ca sa-ti fie sunetul mai echilibrat si munca mai usoara.

Last edited by bezz; 13-07-07 at 21:08.
bezz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -