Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply
 
Thread Tools
Old 19-06-18, 03:51   #1
puradino

Stock
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
Thumbs up Sfat achizitie masina

Salutare, este 4:40 dimineata si de o perioada buna tot strabat internetul in lung si-n lat in vederea achizitionarii unei masini.

Voi lua carnetul in iulie, si cum nu as vrea sa stau pe uscat dupa ce imi iau carnetul, as vrea sa-mi iau si o masina. Nu cred ca e ok sa dai de carnet si apoi sa "ingheti" o perioada mare, sa nu conduci deloc... Este ca mersul pe bicicleta ma gandesc, nu-l uiti, dar cu cat il practici mai bine, cu atat te descurci mai bine, cu mici diferente

Nu prea am fost pasionat de masini, nu am avut o masina in familie, tata si-a cumparat prima masina exact inainte sa plec la facultate ) Plus ca nu prea am oameni in familie care sa fie asa pasionati, asa ca nu am avut de unde sa ma "inspir" .

Okay, let`s get straight.

Am 20 de ani, stau in Bucuresti de vreo 2 ani, si am buget cam 5000 de euro (Cu tot cu acte ar fi de preferat).

Am sa folosesc masina atat intra-urban cat si extra-urban. Facultate, oras... Dar as vrea sa plec si pe la mare, vine vara si ar fi dragut. Mereu au fost discutii in grupul nostru de prieteni ca vai ce bine ar fi o masina, sa nu ne mai chinuim cu CFR-ul , etc ))

Asa ca am tot citit, si am tot citit, si m-am transformat intr-un burete de informatii, absolut tot ce se va discuta aici, voi retine.

Ideea e ca bugetul este de 5000 de euro, dar pot oferi si mai mult daca merita. In prima faza mi-ar placea niste sfaturi.

M-am tot gandit la un VW Golf 5 sau 6.

Eu avand 20 de ani, nu am 5 copii si o nevasta care-si cara casa cu ea cand iesim in oras.

Vreau ceva care sa consume putin si sa traga cat de cat bine. Nu prea as vrea nici sa investesc in ea pretul ei, si nu as vrea nici sa ma lase pe A2.

Golf-urile am tot citit ca sunt bune, consuma si putin, acum mno un 1.6 sau 1.4... Nu sunt setat pe Golf neaparat, orice alta optiune mai buna, este binevenita

Chiar mi-ar placea sa imi scrieti cat mai mult, am sa raspund la absolut orice intrebare, sunt incepator atat intre ale condusul cat si intre ale masinilor dpdv mecanic.

Sunt aici ca sa invat de la cei mai buni

Multumesc anticipat.
puradino is offline   Reply With Quote
- Copyright 2020 4Tuning -