Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply
 
Thread Tools
Old 26-09-16, 17:57   #1
GPJohn

Stock
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 1
Default Difuzoare

Buna seara, apar si eu cu probabil acelasi subiect tipic. Am un logan din 2008, fost taxi, mi-a ramas mie spre utilizare, sincer se afla intr-o stare deplorabila, insa doresc sa investesc doar in privinta difuzoarelor auto pe care le pot indeparta usor in caz de orice. In prima instanta mi-am achizitionat niste difuzoare Crunch GTi 6.2W,gandindu-ma ca ar fi o alegere buna ca si specificatii / pret. Am sfarsit prin a fi dezamagit de ele. Acum ma gandesc sa ma orientez spre ceva de o calitate mai ridicata. Am un buget zic eu destul de slab si as prefera oricand sa mai scad din el deoarece nu-mi prea permit. Bugetul meu s-ar afla undeva intre 300 si 450 de lei. Am incercat prima oara cu difuzoare de 16.5 pe langa faptul ca erau slabe si distorsionau imi creau si un impediment la montare fiind nevoie de distantator.
Am hotarat sa nu ma mai chinui cu distantatoare si firme slabe, mai ales la ce masina am... Mi-au furat privirile niste difuzoare Alpine SPR-50 de 13 cm ideale pentru rabla mea de logan, gasindu-le undeva la 450 de lei, la o persoana de pe internet insa am decis sa cer mai intai parerea unor persoane mult mai capabile decat mine, eu avand cunostinte ce tind undeva spre "0" (zero). Detin un CD-Player Alpine CDE-180RR.

Nu detin amplificatoare, condensatoare sau alte inovatii. Doresc niste sugestii de boxe coaxiale de 13 CM care sa-si merite banii si mai important de atat, am niste amarati de 50 W / canal, as vrea daca s-ar putea sa aud acei 50W fara distorsiuni....sper ca nu cer prea mult, asa cum am spus sunt un "novice". Va rog sa-mi acordati 2 minute pentru a ma lumina ce ar trebuii sa fac mai exact si ce as putea achizitiona sa fie de o calitate relativ buna, multumesc pentru rabdarea de a citii !
GPJohn is offline   Reply With Quote
- Copyright 2020 4Tuning -