Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 24-02-09, 15:58   #1
Lucian86

Stock

Default Consiliere achizitionare subwoofer

Buna ziua tuturor. As dori sa-mi achizitionez un subwoofer pentru o masinuta mica (seat ibiza). In vederea acestei achizitii, trebuie sa fac un sacrificiu; si anume la volumul subwooferului. Asadar, navigand pe site-uri zile-n sir, am gasit doua potentiale variante:
Prima varianta ar fi : http://www.crutchfield.com/S-4i7cn4v...=detailed_info
Pun link-uri de pe site-uri externe ca sa nu se inteleaga ca fac reclama la un anumit site din Romania.
Deci, 400 W RMS, incinta e destul de lunga, dar cel mai mare avantaj este ca nu e adanca. Are doar 17 CM adancime. Deaceea l-am pus pe lista.
A doua varianta ar fi : http://www.ground-zero-audio.com/english/06_rb25x.htm
La fel 400 W RMS, incinta e de-a dreptul hilar de mica ) Am vazut subwooferul astazi intr-un magazin car-audio din oras si tot ma uitam la el, si nu-mi venea sa cred ca poate sa scoata 400 W RMS la cat de mic e subwooferul.
Cam aceasta ar fi lista mea. De Ground Zero am auzit numai cuvinte de lauda cel putin la partea de subwoofere. Am cautat pe youtube filmulete cu aceste subwoofere; cu kicker-ul nu am gasit, in schimb cu GZ Radioactive am gasit. Ce-i drept nu cu modelul acesta, dar cu difuzorul acesta am gasit, si pot sa spun ca m-a incantat foarte mult ce am auzit.
Preturile la ele sunt : La kicker am gasit cu 440 Roni varianta cu diful de 30, si la 415 Roni varianta cu diful de 25. GZ-ul l-am gasit la 500 Roni.
Ce parere aveti ? Dintre aceste doua subwoofere pe care sa merg ? Repet, GZ radioactive am vazut cum misca pe internet, dar in incinte custom ( in situatia mea pica), nu stiu in incinta asta minuscula de la firma mama cum suna. Kickerul pare mai robust asa, parca as avea incredere mai mare-n el dar nu am gasit nicaieri pe internet un filmulet cu el ca sa-mi fac o parere cum suna, si nici cu difuzorul in incinta custom.
Multumesc pentru timpul dumneavoastra acordat citirii acestui topic si astept raspunsurile si parerile dumneavoastra cu nerabdare.
La revedere.

Last edited by Lucian86; 24-02-09 at 16:01.
Lucian86 is offline   Reply With Quote
Old 24-02-09, 16:38   #2
Lucian86

Stock

Default Re: Consiliere achizitionare subwoofer

Revin foarte bucuros. Bucuros fiindca am gasit filmulete pe youtube si cu kickerul. Eu tot cautam "Kicker TCVT10/TCVT12" dupa cum se numeste subwooferul. Acuma am dat "Kicker CVT" si mi-au aparut. Vesti bune (cel putin pt. mine).....imi place cum suna si Kickerul. 99% ramane Kickerul. Astept opiniile voastre si argumentele (daca le pot spune asa) pentru a-mi schimba optiunea si a alege Ground Zero-ul. Din video-uri sunt ok amandoua. Diferente mari nu sunt din ce am putut asculta asa pe internet, dar stiu ca depinde cu ce aparate sunt filmate clipurile.
Dezavantajul pe ca-l vad la Kicker este Xmax-ul care e de 12,7 mm in timp ce la GZ e de 18 mm. E un dezavantaj acesta ? Sau doar eu sunt axat pe ideea aceea ca, "daca misca mult, misca bine" )
Lucian86 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-09, 08:07   #3
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Consiliere achizitionare subwoofer

Eu zic sa iei in calcul si un JL AUDIO, Digital Designs sau un Helix SPXL..astea daca nu sunt prea mult pt bugetul tau..Bafta!
Nu te lua dupa specificatii neaparat. Incearca sa le asculti pe undeva pe ambele si ia-l pe care iti place..
Bafta!
AlexBanu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -