Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Consiliere achizitie audio

Reply

Thread Tools
Old 28-05-09, 13:53   #1
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Default Alpine sau Clarion ?

Salutare... M-am hotarat sa imi cumpar un HU ceva mai potent si am nevoie de un sfat... Nu sunt mare fan car-audio dar daca tot fac o schimbare macar sa fie una in bine. Din cate am cautat m-am oprit la Alpine CDE-9850Ri sau Clarion DXZ 468 RMP ... Vreau ceva in 450-500 lei maxim, sa aibe macar o pereche pre-out, sa aiba volum subwoofer (asta cred ca se refera la volumul pre-out-ului), si calitatea sunetului sa fie undeva peste medie (daca se poate la banii astia)... Nu prea ma intereseaza conectare Ipod, sau Bluetooth (dar ar fi bun USB pt conectare Stick) si daca se poate conecta o telecomanda pe volan ar fi mai mult decat ok. Voi ce mi-ati recomanda? Sony nu vreau, Blaupunkt/Kenwood nici atat... despre Pioneer din gama low cost nu am auzit tocmai de bine asa ca... Aveti/ati avut unul din modelele de mai sus, cum au fost, probleme cu ele? Alte HU cam ce caut eu, in banii mei cam ce as mai gasi? Multumesc inca de pe acum de sfaturi...
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 20:52   #2
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Default Re: Alpine sau Clarion ?

Cel mai bun sfat e sa le asculti pe amandoua daca ai ocazia.
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 22:48   #3
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Problema e ca nu prea pot sa le ascult... Am vorbit cu cineva care a vandut multe produse Car audio si mi-a recomandat Clarion, seria dzx... Cred ca voi ramane la Clarion, mai ales ca am gasit unul mai ieftin ca pret...
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 30-05-09, 11:33   #4
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Cred ca era vb de un DxZ nu DZX - si presupun ca un 588 sau un 788 asta daca vroiai ceva cu mai multe setari.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -