Salut! Sunt posesorul unei skoda octavia I iar zilele astea am luat niste boxe Panasonic CJ-RD173 cat de cat aceptabile si am vrut sa le montez in portiere numai ca m-am lovit de urmatoarea problema:dupa ce am desfacut masca boxelor si le-am desfacut din suruburi am vazut ca mai au vreo 2-3 mufe in plus decat cele de "+" si"-" care sunt de obicei.Credeti ca pot conecta boxele astea in locul celor vechi?
Se pot inlocui cele vechi cu cele noi dar s-ar putea sa nu fii multumit de rezultat .
Mufele de la difuzor reprezinta : una prin care vine semnalul de la hu (amplif) iar celelalte sunt pentru tweeter respectiv medie ...se pot indentifica cu un aparat de masura .
rezultatul ar fi chiar asa rau?Boxele din fabrica cand playerul ajunge la un anumit volum incepe sa baraie si ma gandisem sa le pun pe astea in loc pentru a mai ridica calitatea sunetului.oricum pe viitor am in plan schimbarea totala a sistemului audio pentru a avea un sunet nu foarte puternic dar clar la orice nivel al volumului playerului.Insa inainte de a incepe sa fac ceva va trebui sa culeg cateva informatii pentru a face o treaba buna deoarece in acest domeniu nu ma pricep prea bine.
am incercat si rezultatul este unu foarte bun mult mai bun decat cu cele din fabrica luna asta as mai vrea sa ii adaug 2 boxe spate si un aplificator..si luna viitoare poate si un tun de bass
HU e cel mai important, ia ceva mai de calitate..poate iti baraie pt ca e naspa ala din fabrica sau poate ti s-a crapat difu. nu da bani aiurea..informeazate
si ar fi misto un amplificator(sa vezi acolo calitate )