Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 03-10-08, 22:54   #1
Mytza07

Stage 5

Member of:
[SKODA]
Default Intrebare

Salut! Sunt posesorul unei skoda octavia I iar zilele astea am luat niste boxe Panasonic CJ-RD173 cat de cat aceptabile si am vrut sa le montez in portiere numai ca m-am lovit de urmatoarea problema:dupa ce am desfacut masca boxelor si le-am desfacut din suruburi am vazut ca mai au vreo 2-3 mufe in plus decat cele de "+" si"-" care sunt de obicei.Credeti ca pot conecta boxele astea in locul celor vechi?
Mytza07 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-08, 14:20   #2
_vrx_

Stage 4

_vrx_'s Avatar

Member of:
[Moderators]
[Competitor CNCA]
Default Re: Intrebare

Se pot inlocui cele vechi cu cele noi dar s-ar putea sa nu fii multumit de rezultat .
Mufele de la difuzor reprezinta : una prin care vine semnalul de la hu (amplif) iar celelalte sunt pentru tweeter respectiv medie ...se pot indentifica cu un aparat de masura .
_vrx_ is offline   Reply With Quote
Old 05-10-08, 14:59   #3
Mytza07

Stage 5

Member of:
[SKODA]

rezultatul ar fi chiar asa rau?Boxele din fabrica cand playerul ajunge la un anumit volum incepe sa baraie si ma gandisem sa le pun pe astea in loc pentru a mai ridica calitatea sunetului.oricum pe viitor am in plan schimbarea totala a sistemului audio pentru a avea un sunet nu foarte puternic dar clar la orice nivel al volumului playerului.Insa inainte de a incepe sa fac ceva va trebui sa culeg cateva informatii pentru a face o treaba buna deoarece in acest domeniu nu ma pricep prea bine.
Old 05-10-08, 17:17   #4
_vrx_

Stage 4

_vrx_'s Avatar

Member of:
[Moderators]
[Competitor CNCA]

Cel mai bine este sa faci o poba , dupa care alegi varianta mai buna
_vrx_ is offline   Reply With Quote
Old 09-10-08, 16:14   #5
Mytza07

Stage 5

Member of:
[SKODA]

am incercat si rezultatul este unu foarte bun mult mai bun decat cu cele din fabrica luna asta as mai vrea sa ii adaug 2 boxe spate si un aplificator..si luna viitoare poate si un tun de bass

Last edited by Mytza07; 09-10-08 at 16:54.
Old 17-11-08, 22:37   #6
bulan

Stock

HU e cel mai important, ia ceva mai de calitate..poate iti baraie pt ca e naspa ala din fabrica sau poate ti s-a crapat difu. nu da bani aiurea..informeazate
si ar fi misto un amplificator(sa vezi acolo calitate )
bulan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -