Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 09-09-05, 17:58   #1
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
Default Am nevoie de o INCINTA , sau de MDF !!!

1) Cine i mi poate construi si mie o incinta pt doua sub uri Kicker solobaric L5 de 10\"? Astept oferte pe PM.
2) Asta in cazul in care din diferse motive ma decid sa i mi fac singur incinta , unde gasesc in Bucuresti MDF ? (o locatie exacta pt ca am fost pana acum la doua magazine de mobila si nu stiau despre ce e vorba ) si nu prea mai am chef sa mai caut aiurea.

Merci.
NILS_BUCURESTI is offline   Reply With Quote
Old 09-09-05, 23:02   #2
J.D

Stage 5

J.D's Avatar

Member of:
[Street Zone]

Gasesti la Arabesq, langa Metro Militari. Placa are 2,20 pe 2,70.
J.D is offline   Reply With Quote
Old 09-09-05, 23:04   #3
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

MDF are si la Practiker si la Brico Store si la Cortul din incinta Metro Militari...sper ca stii unde este Practiker si Brico Store nu?
orlando is offline   Reply With Quote
Old 10-09-05, 04:56   #4
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

MERCI !!!
Old 10-09-05, 07:17   #5
falconeti

Stage 2

falconeti's Avatar

Ce faci NILS_BUCURESTI nici acum nu ti-ai rezolvat problema cu cutia de MDF pentru suburile tale? Dupa cite imi aduc aminte (sper sa nu gresesc)mai acum citeva zile se oferise cineva sa ti-o faca.Ce s-a intimplat,te-a lasat balta?NDF de 18 gasesti cam pe la orice depozit de materiale.in schimb de 25 gasesti mai greu.
falconeti is offline   Reply With Quote
Old 10-09-05, 09:26   #6
Ground Zero
Guest

Stage 4

Ground Zero's Avatar

Stimabile falconeti, te rog sa nu fi rautocios
NDF de 18 gasesti cam pe la orice depozit de materiale.in schimb de 25 gasesti mai greu.
NDF nu stiu... dar MDF (Medium Density Fiberboard) recomandat pentru incinte este de 19mm si 22mm!

Noi intradevar ne-am oferit sa il ajutam cu incinta. Problema este ca saptamana viitoare avem de livrat peste 45 de incinte in Bucuresti, la colaboratorii nostrii... si timpul ne preseaza... dar facem eforturi pentru a raspunde in cel mai scurt timp posibil si potentialilor clienti interesati in incinte atipice!
In schimb Nils nu se grabeste, din cate mi-a comunicat mie, si am decis sa ne gandim ce incinta se incadreaza cel mai bine in masina lui, pentru a obtine si un aspect deosebit!
NILS, daca te-ai hotarat sa iti construiesti singur incinta, te rog anunta-ne. Timpul este foarte pretios pentru toti, cred, si mai ales pentru noi...
Ground Zero is offline   Reply With Quote
Old 10-09-05, 20:03   #7
WISE GUY

Stage 3

WISE GUY's Avatar

Default MDF

Ionut! Tasta M este langa N, nu cred ca trebuie sa fii tu rautacios! Multumim foarte mult, NE-AM LUMINAT ACUM CA NE-AI SPUS CE INSEAMNA MDF!
Daca Nils ar fi inteles clar ca ii face cineva incinta, nu mai intreba!!! Problema nu e a clientului!
Iar acum cred ca toata lumea este in picioare aplaudand pt cele peste 45 de incinte...!
C'mmon MAN! CHILL! Oamenii mai si glumesc!!
Old 10-09-05, 21:34   #8
Ground Zero
Guest

Stage 4

Ground Zero's Avatar

Catalin,
Nu sunt rautacios. Problema este ca pe alt forum, anul trecut, cineva intreba ce diferente exista intre MDF si NDF!
Daca intreba de diferentele dinter HDF (High Density Fiberboard) si MDF, intelegeam, dar...
Drept pentru care, avand in vedere ca foarte multi dintre cei care citesc nu stiu de unde vin prescurtarile... este bine sa se mentioneze, chiar cu riscul de a ne repeta...

[b]Daca Nils ar fi inteles clar ca ii face cineva incinta, nu mai intreba!!! Problema nu e a clientului! [/b]
Din pacate presupunerile tale sunt altfel fata de realitate! Dar este dreptul tau la exprimarea propriilor pareri!

Iar acum cred ca toata lumea este in picioare aplaudand pt cele peste 45 de incinte...!
AM SA IL IAU DREPT UN COMPLIMENT

C'mmon MAN! CHILL!
My friend, I am right in my favourite mood!
Old 10-09-05, 22:11   #9
WISE GUY

Stage 3

WISE GUY's Avatar

That's the spirit!
By the way, maine sa-ti trimit niste poze cu cortul de la SIAB, acum il pregatesc cei de la TIRIAC in fata Casei Poporului pentru expozitia lor!
Nici o diferenta, as zice chiar mai bine ca e mai in fata!! VENITI PANA LA URMA, NU?
WISE GUY is offline   Reply With Quote
Old 11-09-05, 02:32   #10
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

Abia astept sa vin sa va vad care cu ce vine.Presimt ca o sa iasa ca niciodata
Old 11-09-05, 11:41   #11
Ground Zero
Guest

Stage 4

Ground Zero's Avatar

Cu riscul de a fi din nou off topic...
Te rog frumos nu mai folosi cuvantul CORT. Nu este un CORT. Este ALTCEVA... Este o HALA MOBILA! Nu de altceva, dar cu cortul umbla altii... :P
Speram si NOI sa arate foarte bine!
- Copyright 2026 4Tuning -