Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

View Poll Results: Care este firma audio care ofera : Calitate, Pret, Performanta!
PIONEER 1 6.25%
JBL 3 18.75%
HERTZ 3 18.75%
CLARION 2 12.50%
INFINITY 0 0%
MAGNAT 1 6.25%
GROUNDZERO 3 18.75%
DLS 2 12.50%
ALPINE 1 6.25%
CELESTION 0 0%
SONY 0 0%
ALTELE... 0 0%
Voters: 16. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 04-09-05, 23:36   #1
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Calitate, Pret, Performanta... Who's the best?

Care este Firma pe care o considerati voi ca fiind cea mAI rentabila... totul depinde de gusturile fiecaruia!... cel mai bun produs e acela care iti place tie cum suna!
Sir. Kid is offline   Reply With Quote
Old 04-09-05, 23:41   #2
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

eu pe alpine am mers in masina, mai putin amplificatorul ... si pot sa zic ca sunt multumit de sunet. head unitul nu mi-a facut nici o problema, nu sare cd-ul ... etc etc ...
Old 05-09-05, 03:06   #3
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Fara sa fiu rau, putin cam fara rost poll-ul prin simplul fapt ca o sa fie imposibil sa ajungi la o concluzie. Din N motive...

PS: Celestion produce in gama profesionala (PA) in proportie de 99%. Acolo sunt ei foarte buni. Orice abatere de la acest specific nu mi se pare demna de luat in considerare. Poate cateva din incintele Hi-Fi pentru casa. Cele facute in extruzie de aluminiu de ex.

Sony se poate sterge de pe acum... Sony?

Altele e asa de multe incat ma doare gandul cand incerc sa le enumar. Si multe sunt sau la nivelul celor enumerate de tine, sau peste. Numai ca e mai greu cu cumparatul lor in Romania...

Cea mai buna firma e aceea care iti ofera produsul care:

1) Se potriveste nevoilor tale.
2) Te multumeste din punct de vedere calitativ si sonor.
3) Se incadreaza in bugetul tau.

Deci... Gandeste-te atent la ce vrei (cere sfaturi ca nu e rusine), pune totul pe foaie inainte sa te apuci de treaba, plimba-te mult si asculta si mai mult. Asta o sa te scuteasca de foarte multe cheltuieli inutile. Fa-ti bugetul si vezi ce-ti poti permite. Daca nu te pricepi foarte bine sa-ti faci sistemul ia in calculul bugetului si o suma pentru montarea profesionala a componentelor. Aceasta din urma poate sa creasca enorm calitatea finala a sistemului tau, chiar daca aceste este facut din componente entry-level.

Si un sfat personal... Bazeaza-te mai mult pe urechile tale (subiective) si parerile tale (proprii).
Old 05-09-05, 10:15   #4
NILS_BUCURESTI
Midnight Racers Member

Stage 5

NILS_BUCURESTI's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]

Eu am mers pe JBL si pe vechea masina si pe actuala pt ca urechea mea asa apreciaza,mie mi se pare ca la astia basul suna mai bine iar la mine asta conteaza mult,chiar daca ai subwoofer ce canta sa zicem pana in 50hz tot mai ramane si boxelor de treaba.Eu dau o bila alba boxelor JBL la capitolul bass si putere.(asta nu inseamna ca mediile si inaltele sunt varza ci ca basul iese putin mai in evidenta).Avea dreptate ReLLaXX cand a zis ca cel mai important e ce ii place urechii tale si ce gen de muzica asculti.
BAFTA !
NILS_BUCURESTI is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -