S-o iau pe rand :
- scos alimentarea de amplif, uitat la cabluri, totul parea ok. nu se vedea urma de izolatii incinse sau altele
- mers la un prieten, vb cu taicaso care o terminat faculta de Electronica si mi-o zis ca-i cam greu sa prajesc preamplificarea care are pe acolo niste rezistente de ordinul zecilor de k ohmi.
- mirosit si sub-ul, poate simt ceva ars pe acolo, dar nimik
- masurat ohmajul subwooferului cu aparatul si oscila intre 3.8-4 ohmi, deci cred ca-i totul in regula
- montat la loc toata hardughia : amplif, HU, boxe, sub
- testat sa vad dc merge... si surpriza : nu mere amplifu. ma invart in juru cozii si constat ca am uitat sa pun siguranta la loc

.dupa asta totul ok.
- fatza de ieri(primul test), cand am pus bass-u din player pe 0db si subwoofer level-u pe 0db, astazi am fost mai finutz : bass dat pe -4db si subwoofer level pe -4db si am dat bass-u din amplif de la +6db la +12db.
- mers intr-un loc unde sa nu deranjez pe nimeni si i-am dat in gura pana pe la 30 si am stat sa vad dc mai miroase si sa vad cum se comporta ansamblul. cablurile nu s-or incalzit, sub-u nu distorsiona, amplifu nu s-o incins si nici miros de ars nu s-o simtit.
Am mai mers cu masina dupa test si nu am simtit nimik ciudat. Sper sa fie asta baiu, adica ca am avut niste reglaje prea agresive din HU si am suprasolicitat intrarea din amplif, sau poate ca fiind puterea prea mare sa fii inceput sa se supraincalzeasca firele (prostu de mine nu m-am gandit ieri sa pun mana pe ele si nici in zona de preamplificare n-am pus mana). Ar mai fii si varianta unor contacte imperfecte, tinand cont ca azi am pus totul de la 0.