Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 20-06-05, 23:46   #1
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
Default alta mica problema...

Sper sa nu se supere nimeni ca fac topic separat, dar nu vreau sa ma bag pe topicul omului, desi am o problema asemanatoare...

Bun, dej se da HU: Kenwood KDC3090RA (CD Player model 2003 cred, 4x45W) + boxe fata Alpine 13cm 50W RMS 2 way speaker (con de bas si tweeter separat - nush pe de rost indicativul si mi-e lene sa stau sa caut pe net) + boxe spate niste Pioneeruri vechi si neinteresante...

Problema: la volum mare (aprox 24-25-26; vol max cred ca e la 32 ...) se aude bine un timp... dupa o perioada insa se aude la fel de tare dar parca nu se mai aude clar, si micsorand volumul nu rezolv problema, decat cand scad sub 20 incepe sa se auda parca mai bine...

Am banuit prima oara boxele pt ca am auzit zvonuri precum ca boxele alpine nu rezista bine in timp... insa daca dau din fader doar in boxele spate se aude la fel de prost (ele nu se aud prea bine de fel, dar in conditiile astea se aud si mai prost)

Cum rezolv ??

senza cuore saremmo solo macchine
ALXutz is offline   Reply With Quote
Old 21-06-05, 23:50   #2
blak
Banned

Stage 5

blak's Avatar

Schimba difuzoarele....de acolo e problema...bafta
blak is offline   Reply With Quote
Old 22-06-05, 00:02   #3
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

esti sigur ?? in fine... azi am cumparat niste pioneeruri ceva mai tzapene pentru spate (inca nu le-am montat), sa vedem daca si pe astea face la fel...
ALXutz is offline   Reply With Quote
Old 22-06-05, 00:16   #4
blak
Banned

Stage 5

blak's Avatar

Sunt mai mult ca sigur..pt ca boxele tale... nu rezista probabil la puterea aia ... si se incalzeste bobinajul..si se pierde din calitate..asta ar fi o varianta..alceva nu vad.... sa fie...
Old 22-06-05, 16:38   #5
ZanDer

Stage 5

ZanDer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

sau se poate incalzi finalul cd ului ....
ZanDer is offline   Reply With Quote
Old 22-06-05, 22:11   #6
blak
Banned

Stage 5

blak's Avatar

Mai greu asta..sanse super mici 1%...si daca e asa..trebuie sa schimbi ...cd player-ul..ca nu cred ca ai avea loc sa schimbi radiatorul...
- Copyright 2026 4Tuning -