Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 11-07-06, 10:31   #1
fox_golf

Stage 2

fox_golf's Avatar

Default Ce amp trebuie pentru un pioneer??

La un headunit Pioneer AVH-P5700DVD ma ajuta cu ceva daca pun ampul si difuzorul de sub tot de la pioneer sau pot sa pun si alta firma?? Vreau decat sa pun decat sub-ul pe amp..
De cat e bine sa pui Subwoofer-ul diametru+ putere (cat mai multe detali pls W, ohm, Hz, dB )??
Ce circumferinta au boxele fata respectiv spate la un golf 5 in 3 usi?
ps. nu vreau zgomot vreau calitate si nici nu o sa le montez eu... doar le cumpar ca am sanasa sa iau ceva bun acum si nu vreau sa fac vreo gresala
fox_golf is offline   Reply With Quote
Old 11-07-06, 19:49   #2
alinneagoe

Stage 3

Default Re: Ce amp trebuie pentru un pioneer??

poti sa pui orice sub si orice amp vrei tu. dar daca vrei calitate probabil ca nu ar trebui sa te rezumi doar la asta. si de asemenea daca vrei calitate nu cred ca ar trebui sa te uiti la pioneer in ceea ce priveste amp-ul si sub-ul. parerea mea.
"nu vreau zgomot vreau calitate si nici nu o sa le montez eu" - asta inseamna ca vrei (sau ca trebuie sa te orientezi catre) lucruri scumpe, si daca tot nu le montezi tu, ai putea sa ii ceri sfaturi exact celui care ti le si monteaza. daca e intr-adevar de meserie va stii ce sa iti recomande
Old 11-07-06, 21:03   #3
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Instalatiile audio sunt ca bicicletele. Cum cea mai buna bicicleta are cadrul de la un producator, angrenajul de la altul, frinele de la altul, etc...
saxo is offline   Reply With Quote
Old 13-07-06, 13:24   #4
falconeti

Stage 2

falconeti's Avatar

Din cite stiu eu difurile la Golf 5 sunt de 16 si sunt pe 3 cai iar ca amplif si sub poti sa te hotarasti la oricare ,depinde totul de citi bani iesti dispus sa dai si cit de bine vrei sa se auda.
falconeti is offline   Reply With Quote
Old 23-08-07, 00:17   #5
andreitheone

Stock

Daca vrei doar claritate si nu si nu stiu cat volum, e bun DVD-u tau in-dash. Dar eu ti-as recomanda mai degraba un mp3-player simplu de la Pioneer, cu care sa poti regla calumea si EQ-u. Cat despre sub si amplif , ia tot de la pioneer. Iar despre boxele spate , iti recomand de la Pioneer pe 4-way, au ei un model.
Sper sa sune bine
andreitheone is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -