Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 23-04-05, 08:04   #1
BabyBlue_EVO

Presedinte Evolution Crew

Stage 5

BabyBlue_EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Evolution Crew]
Default Woofer cu casetofon cielo vechi

Am si eu o nelamurire.... vreau si eu sa imi pun un woofer pe masina cielo dar casetofon e ala Tank standard si vroiam sa va intreb daca sa incep cu casetofonu iar apoi cu wooferu....
Am casetofon Tank 2 tweetere (scuze daca nu am scris corect) la care unu e pe moarte si doua boxe spate care se aud binisor....eu sunt foarte mult cu muzica si ascult peste tot de aia vreau sa ma axes pe sistem .... bani nu vin toti deodata de aia am intrebat daca pot sa pun woofer fara sa mai pun cd-player astept sfaturile voastre in ceea ce sa fac
Old 23-04-05, 08:34   #2
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

acum depinde si cate fonduri ai.....

eu de exemplu la masina lu tata, din lipsa de bani si interes, i-am pus pe casetofonul ei stock un amplificator si un subwoofer. imi place cum se aude asa dar bineinteles ca exista loc si de mult mai bine.
acum depinde si cat de bine/rau se aude la tine in masina in prezent fara woofer

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 23-04-05, 10:33   #3
BabyBlue_EVO

Presedinte Evolution Crew

Stage 5

BabyBlue_EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Evolution Crew]

totul e standard si tare nu pot sa dau ca deja bazaie basu nu prea se aude deci ideea e ca standard suck si resurse sa zicem ca nu pot sa mi le cumpar pe toate deodata si sincer nu stiu ce sa fac
BabyBlue_EVO is offline   Reply With Quote
Old 23-04-05, 19:18   #4
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

atunci ar trebui sa incepi cu un casetofon si cu niste boxe relativ bune....... iar dupa aceea cu o statie + subeoofer.... TOTUL DEPINDE DE RESURSE

cam asta ar fi parerea mea
alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 23-04-05, 21:07   #5
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

casu e principalu ....insa cauta cat mai multe variante..pret/calitate..si fi atent ce-ti cumperi..si sa aiba neaparat 3 perechi de iesiri de preamplif ..ca asa am fost eu neatent si-am luat doar cu-o iesire..si aici m-a uimit pretul..si in timp o sa faci rost bani si realizezi ca n-ai facut o afacere buna
sau poti sa nu le iei noi..si gasesti la baietii buni tot ce vrei....mama lor de bagabonti
Old 12-05-05, 13:32   #6
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

parerea mea e sa incepi prin a schimba HU si sa nu te zgarcesti cand il iei, dupa care in timp completezi sistemul boxe spate, fata sub + statie, cabluri capacitor etc. Daca ai cumva tweetere de 80.000lei renunta la ele ca sunt un mare balegar.
dj81bas is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -