Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 02-03-07, 15:50   #1
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Probleme Blaupunkt GTx 102

Am montat pe fatza Blaupunkt GTx102 de 10 (masina este un Matiz ) si urmeaza sa le pun si pe spate GTX 693 ovale ... Hu este un Panasonic CQ-C1405N...problema ar fi faptul ca boxa stanga fatza nu mai misca nimic , deodata , nu mai scoate nimic.... mentionez ca am mers doar cu cele fatza pt 4-5 zile pana urma sa le pun astazi pe alea de pe spate...are cineva o idee despre ce s-ar fi putut intampla ? nu le-am dat tare , si bassu` l-am lasat jos ...
Old 02-03-07, 16:08   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: Probleme Blaupunkt GTx 102

Cum ai conectat firele pe difuzor? Cu papuci? Cositorit... sau legat in viteza? Uita-te prima data la asta. Practic verifica prima data cablajul difuzorului.

Daca totul e ok scoate difuzorul, deconecteaza-l din sistem si testeaza-l cu un aparat de masura sa vezi daca bobina mai e "vie" sau eventual foloseste o baterie de 1,5V sa verifici acelasi lucru. Cate un fir de pe fiecare "borna" a bateriei pe cate un conector al difuzorului, preferabil respectand polaritatea ambelor.

Daca difuzorul "tace" si asa inseamna ca... bobina e intrerupta, cel mai probabil. Deci ai nevoie de altul. Sa speram ca e ceva pe cablaj, usor de remediat.