Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 27-12-11, 15:20   #1
Snoop

Stock

Default Kenwood DNX6080/Jeep Patriot 2008

In primul rand, Un An Nou Fericit la toata lumea!!
Am urmatoarea problema:
Am un Jeep Patrio 2008, care a venit cu sistemul audio Boston Acoustic 8 difuzoare + 1 subwoofer si 2 amplificatoare. Vara trecuta mi-am instalat in locul consolei centrale un Kenwood DNX6080.
Unitatea am instalat-o la un service autorizat din Brasov, din cauza faptului ca noua unitate nu se pupa cu cele doua amplificatoare (subwooferul nu mai functiona iar boxele distorsionau rau la volum mare) si sfatuit de la cei de la "***********" am scos cele doua amplificatoare si am pus un amplificator Pioneer pentru boxe si unul Mac pentru subwoofer + un condensator.
Problema este ca basii sunt foarte slabi, iar volumul de la 32 din 35 in sus se aude distorsionat si foarte incet comparativ cu claritatea si calitatea care o avea sistemul Boston Acoustic.

Are careva o idee cum as putea rezolva toata treaba asta?

Multumesc!
Snoop is offline   Reply With Quote
Old 27-12-11, 15:46   #2
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: Kenwood DNX6080/Jeep Patriot 2008

Salut
Nu in putine cazuri, cu un buget restrans, se poate depasii performanta unui sistem de fabrica. Acel sistem ce il aveai tu, era facut sa mearga cu masina ta, adica unitatea cu amplifurile si difurile cu wooferul, in pozitiile de fabrica erau facute sa sune bine ca un tot unitar, cum ai schimbat sursa, a aparut prima problema. Cei la care ai fost sa-ti instaleze unitatea, trebuiau sa-ti aduca la cunostinta ce urma sa apara. Problemele ce le-ai putea avea tu ar fi: Amplificator prea slab, subwoofere "numa ca sa ocupe loc",incinta wooferului nepotrivita pentru genul de muzica pe care tu il asculti, reglaje proaste. Inainte de achizitie e bine sa te documentezi umpic si sa asculti produsele. Cat despre "serviceurile autorizate" si aici e bine sa pui o intrebare inainte de "actiune" ca sa nu regreti dupa ca ai dat o gramada de bani pe niste servicii slabe sau ca te bucuri ca economisesti niste bani la manopera dar de fapt ce iese dupa este horror.

Last edited by Bigu; 27-12-11 at 15:48.
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 27-12-11, 18:11   #3
Snoop

Stock

Default Re: Kenwood DNX6080/Jeep Patriot 2008

Mersi pentru reply. Service-ul de la Brasov era singurul agreat de dealer-ul Jeep Brasov am zis ca e ok, ******* citisem lucruri bune despre ei online, nu stiu ce sa zic...
Amplificatoarele sunt mai puternice decat cele care le aveam inainte, Subwooferul si Boxele odata ce erau foarte ok inainte si faceau fix galagia care imi comvenea nu vad de ce nu ar face acelasi lucru pe noul sistem, atunci ma gandesc ca setarile sunt singurele lucruri care sunt prost facute? Unde as putea sa fac aceste setari?
Chiar nu am mers pe modul economie, de acea am si pus noi amplificatoare ca macar sa ajung sa am acelasi sistem ca inainte. Precizare: nu am schimbat unitatea centrala ca sa am sunet mai bun ci pentru GPS, conexiune Ipod, DVD si camera marche-arrier.
Snoop is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -