11-12-11, 23:05
|
|
Stage 3
Member of: [VW] [Competitor CNCA]
|
Numele real al fiecarui utilizator!!!
Cine nu ar vrea sa stie numele real al utilizatorilor? Eu unu atunci cand port o discutie cu un anumit utilizator 4tuning prefer in loc de X sa ii zic de ex: ( Ion,Vasile,Gheorge).Cine este de aceeasi parere sa isi posteze aici si numele real!
Incep eu: My Name: Marin Marius Daniel!
Ps:Sper ca am postat unde trebuie,daca nu,rog un moderator sa mute unde trebuie!
|
|
|
12-12-11, 12:14
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Honda]
|
Re: Numele real al fiecarui utilizator!!!
oare ai gandit cand ai scris aici ?
toti de aici avem un avatar tocmai ca sa nu stie numele nostru o intreaga lume
|
|
|
12-12-11, 13:55
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by markizu
oare ai gandit cand ai scris aici ?
toti de aici avem un avatar tocmai ca sa nu stie numele nostru o intreaga lume
|
Oare tu ai gandit?  ),in primu rand avataru e avatar,mai explicit pt tine (Poza care apare sub "Nicku" ales de tine),si in al doilea rand daca tu consideri ca e mai bine sa ne folosim aceste Nick-uri pentru a comunica,puteai foarte frumos sa dai Back si sa iti vezi de treaba ta  ,oameni ca tine care se cred foarte "culti" gasim peste tot.O zi buna in continuare!
|
|
|
12-12-11, 16:16
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [Hyundai] [2 Roti] [4Rally] [Competitor CNCA]
|
cine dorea sa il cunoasca lumea dupa nume, isi facea userul cu numele lui...
si in al 2-lea rand, aici e car-audio... ce treaba are asta cu numele utilizatorilor forumului?
|
|
|
12-12-11, 16:23
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by dydy-andrey
cine dorea sa il cunoasca lumea dupa nume, isi facea userul cu numele lui...
si in al 2-lea rand, aici e car-audio... ce treaba are asta cu numele utilizatorilor forumului?
|
Doamnee,bah voi sunte-ti batuti in cap?LOGIC ca cine vrea sa isi faca useru cu numele lui si-l facea!!!  .Mie unu mi se pare mai ok sa le stiu si numele adevarat al persoanele cu care port o conversatie,ce sariti atat de c** si nu mai stiu cu ce reclamatii?.Am precizat ca, daca nu am postat unde trebuie sa se mute topicu!.
|
|
|
12-12-11, 16:25
|
|
Stage 3
|
In orice caz,Chiar rog un moderator sa inchida acest Thread,una lume e prea "batuta in cap" sa priceapa o idee!
|
|
|
12-12-11, 16:46
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by groundzerofan
Doamnee,bah voi sunte-ti batuti in cap?LOGIC ca cine vrea sa isi faca useru cu numele lui si-l facea!!!  .Mie unu mi se pare mai ok sa le stiu si numele adevarat al persoanele cu care port o conversatie,ce sariti atat de c** si nu mai stiu cu ce reclamatii?.Am precizat ca, daca nu am postat unde trebuie sa se mute topicu!. 
|
eu zic sa mai treci pe la scoala, eventual pe la clasele primare...
si in plus, daca nu ma insel, mai sunt facute n topicuri pe tema asta... cu nume, varsta, ocupatie, chiar si poza...
asta e, noi suntem mai batuti in cap... mai ales markizu, care e "batut in cap" pe forumul asta cam din 2005 si cam la 31 ani... tu inca esti copil si trebuie sa mai si respecti..
|
|
|
12-12-11, 16:55
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
|
Si de cand Teleorman este oras/localitate/sat/catun, iar Mioveni si Pitesti apartin de judetul Teleorman? Eu stiam ca sunt prin Arges.
Ma contrazice cineva?!
|
|
|
12-12-11, 16:57
|
|
Stage 3
|
Quote:
eu zic sa mai treci pe la scoala, eventual pe la clasele primare...
si in plus, daca nu ma insel, mai sunt facute n topicuri pe tema asta... cu nume, varsta, ocupatie, chiar si poza...
asta e, noi suntem mai batuti in cap... mai ales markizu, care e "batut in cap" pe forumul asta cam din 2005 si cam la 31 ani... tu inca esti copil si trebuie sa mai si respecti..
|
De unde ai dedus tu ca trebuie sa mai trec pe la scoala?  )
Daca nu te inseli,arata-mi si mie threadu cu acest subiect si iti dau toata dreptatea din lume  ,Poate nu "batuti in cap",mam exprimat mult prea dur in legatura cu asta,si in legatura cu markizu,pur si simplu nu imi pasa si nu conteaza de cat timp e pe acest forum,poate ca din 2005 si pana acu trebuia sa stie sa faca diferenta intre un avatar si un nick name!
Si de respectat,respect pe cine consider eu ca trebuie respectat!!!
|
|
|
12-12-11, 17:03
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by animalutz
Si de cand Teleorman este oras/localitate/sat/catun, iar Mioveni si Pitesti apartin de judetul Teleorman? Eu stiam ca sunt prin Arges.
Ma contrazice cineva?! 
|
Nu te contrazice absolut nimeni.Eu am pus Adresele unde pot fi gasit si disponibil,din cate am citit eu pe regulament este chiar ok sa fie vizibil unde si anume pot fi gasit!
In nici un caz nu am precizat ca Mioveni si Pitesti ar apartine de Teleorman  ),dar voi mereu gasiti cate ceva de afirmat,de cele mai multe ori cu rautate
|
|
|
12-12-11, 17:10
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
Quote:
....mam exprimat................
|
cred ca de aici
Daca esti curios de cum il cheama pe fiecare, apuca-te de trimis pm, aici e forum, nu Facebook, mIRC, Y!m etc. Cat despre respectul fata de utilizatori te rog sa-ti aduni gandurile si daca tot ai de facut declaratii, fa-le pe o foaie, nu in loc public. Nu este galant deloc
|
|
12-12-11, 17:17
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Bigu
cred ca de aici
Daca esti curios de cum il cheama pe fiecare, apuca-te de trimis pm, aici e forum, nu Facebook, mIRC, Y!m etc. Cat despre respectul fata de utilizatori te rog sa-ti aduni gandurile si daca tot ai de facut declaratii, fa-le pe o foaie, nu in loc public. Nu este galant deloc 
|
Pe pariu ca ,daca primeai un Pm de la mine si te intrebam care este numele tau,nu erai foarte cooperant?.Si in legatura cu respectu,am zis,zic si poate o sa o mai zic,respect pe cine respecta si merita respectat!.Chiar te rog sa imi precizezi si mie ce "declaratii" am facut,si nu trebuia sa le fac intr-un loc public!
Last edited by groundzerofan; 12-12-11 at 17:21.
|
|
|
12-12-11, 17:19
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Daca nu te inseli,arata-mi si mie threadu cu acest subiect si iti dau toata dreptatea din lume  ,Poate nu "batuti in cap",mam exprimat mult prea dur in legatura cu asta,si in legatura cu markizu,pur si simplu nu imi pasa si nu conteaza de cat timp e pe acest forum,poate ca din 2005 si pana acu trebuia sa stie sa faca diferenta intre un avatar si un nick name!
Si de respectat,respect pe cine consider eu ca trebuie respectat!!!
|
ok, hai sa iti arat ambele probleme... si gramatica ta si ASL PLS...
aici iti dau un exemplu din craiova... https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1...a-craiova.html
si gramatica :
Quote:
...voi sunte-ti batuti in cap? ... [...] ...numele adevarat al persoanele cu care port o conversatie... [...]... una lume e prea "batuta in cap"...
|
si hai sa ne oprim aici ca n-are rost... m-am luat de tine aici pt ca si tu ai facut-o unde nu era cazul ... si nu ti-am zis nimic... salut
|
|
|
12-12-11, 17:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Atata timp cat nu am avut nici macar un schimb de replici, macar de curtoazie, live, nu vad motivul pentru care sa ma adresez pe numele real.
Cand ne-om vedea om afla cum ne cheama.
|
12-12-11, 17:31
|
|
Stage 3
|
Quote:
ok, hai sa iti arat ambele probleme... si gramatica ta si ASL PLS...
aici iti dau un exemplu din craiova... https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1...a-craiova.html
si gramatica :
si hai sa ne oprim aici ca n-are rost... m-am luat de tine aici pt ca si tu ai facut-o unde nu era cazul ... si nu ti-am zis nimic... salut
|
 ) Bine naiba ca mi-ai deschis tu ochii  ),deci de acu inainte stiu ce am de facut  ),trebuie sa repet clasele primare  ).In fine,multe dintre greseli sunt facute la repezeala,nu mai conteaza asta  ,sa fi tu sanatos ca sti sa vorbeste romaneste.
Cand m-ai mam luat eu de tine?sincer eu habar n-am sa fi facut asta!
|
|
|
|
|