Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 30-07-09, 16:51   #1
codreanu09

Stock

Post Problema ! Astept ajutor !

Am urmatoarea problema..
Nu stiu cum sa conectez un radio-cd pe un Ford Focus 2001 Turnier.Masina are radiocasetofonul din fabrica...si nu stiu c-am cum ar trebui montat radio cd-ul.Ma intereseaza cum sa leg cablurile...Radio cd-ul are mult mai multe cabluri..iar casetofonul original acela mare..contine numai 2 cabluri in spate din cate am auzit !
Multumesc ! Astept Raspuns !
codreanu09 is offline   Reply With Quote
Old 30-07-09, 18:18   #2
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: Problema ! Astept ajutor !

De ce nu incerci la un atelier car-audio ? Chiar daca trimiti poze cu ce-i acolo si noi incercam sa te ajutam, poti gresi foarte usor. Un asemenea montaj nu costa o avere dar ai siguranta unui montaj facut corect.
Old 30-07-09, 18:53   #3
codreanu09

Stock

Pai...Multumesc !
Am sa incerc dar as vrea sa invat si eu !
Alte pareri ?
codreanu09 is offline   Reply With Quote
Old 30-07-09, 19:16   #4
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Cum vrei sa-ti dam ajutor daca tu nici nu ai scos aparatul afara ? Spui ca "ai auzit ca aparatul ala mare are numai 2 cabluri" ! Ce ai astepta sa-ti putem spune noi ?
Da-l afara, identifica plusurile, masa, si firele care duc la difuzoare. Dupa aia, cu schema de montaj livrata cu aparatul nou in fata, legi firele.
In mod normal, daca ai HU stock, se cumpara o cupla adaptoare de la culpa fordului la ISO si faci numai conectarea.
saxo is offline   Reply With Quote
Old 28-08-09, 15:50   #5
zolll

Stage 2

zolll's Avatar

Member of:
[FORD]

Cumperi o mufa adaptoare pentru fire. Mai cumperi si o rama de 1DIN sau de 2DIN (depinde ce cd player ai) ca sa se integreze frumos in bord. Pui firele, RCA-urile, remote-ul, etc... gata.
- Copyright 2026 4Tuning -