Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 04-07-11, 02:28   #1
KentHD

Stage 2

Member of:
[VW]
Smile Jvc kd-R321

Salut . Am cumparat astazi un Jvc kd-R321 si am probleme in gasirea detaliilor complete.
Am gasit mare parte din ceea ce cautam insa nu gasesc scris amplificator sub ce putere are
Din cate am inteles din
http://www.jvc.ro/product.php?id=KD-...e#product-tabs
ar avea un amplificator pentru subwofer incorporat sau este vorba doar despre controlul puterii din head unit?
A doua problema ar fii difuzoarele .. Din fabrica masina nu este dotata cu difuzoare pe spate .
Am gasit difuzoare pentru cd player dar sa le montez si pe cele spate ?
sincer nu as vrea sa pun un sub in portbagaj si sa se auda ca din canal din cauza lipsei sunetului spate si ma tem ca cele de fata nu vor putea acoperii medie/voce/inalta indeajuns cat sa fie sunetul clar
KentHD is offline   Reply With Quote
Old 04-07-11, 09:28   #2
KentHD

Stage 2

Member of:
[VW]
Default Re: Jvc kd-R321

in acelasi timp as dorii o parere despre difuzoarele bune pentru acest cd player.. Voi lua tot jvc dar puterea lor ma intereseaza sa nu iau prea mari sau prea mici . am vazut in acelasi magazin de unde am luat cd-player o pereche de jvc fata spate de 90w dar nu stiu daca ar trebui sa le iau ..
Alta problema ...de unde iau iesirile pe spate? masina nu a fost dotata din fabricatie si trebuie sa trag fire noi / gauri .. munca multa si bataie de cap ) .. ms
Sry pt dublupost dar nu pot da edit
Old 04-07-11, 11:38   #3
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

Amplificator pentru sub ? nu are cum ,cine ti-a zis te-a informat eronat , ceea ce ti-a zis respectivu e de fapt o iesire de semnal de 2.5V pentru subwoofer sparata de cele 4 iesiri pentru boxe.

1. Ce difuzoare merg puse pe usile din fata
2. Ce difuzoare vrei sa pui pe usile din spate sau pe haion ?

Daca nu ai fire pentru spate clar trebuie sa le pui tu alta varianta nu ai.
Old 04-07-11, 22:39   #4
KentHD

Stage 2

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by adrian_drift_king View Post
Amplificator pentru sub ? nu are cum ,cine ti-a zis te-a informat eronat , ceea ce ti-a zis respectivu e de fapt o iesire de semnal de 2.5V pentru subwoofer sparata de cele 4 iesiri pentru boxe.

1. Ce difuzoare merg puse pe usile din fata
2. Ce difuzoare vrei sa pui pe usile din spate sau pe haion ?

Daca nu ai fire pentru spate clar trebuie sa le pui tu alta varianta nu ai.
Ai dreptate . Este vorba doar de control volum subwofer din head unit , insa amplificator sub nu exista .
Pe fata sunt cele originale 5.5 inch
Pe spate nu am avut ocazia sa deshid fetele de usa dar dupa forma par sa fie ca cele de fata
Spatele nu se aude probabil nu e facuta legatura la fire o sa arunc un ochi maine dimineata sa vad ce si cum .
Pe "haion" nu cred ca are rost sa mai pun daca le pun in functiune pe cele aflate pe usile spate mai ales ca am o ranforsare foarte solida .
Ce difuzoare imi recomandati din gama jvc pentru acest cd-player ramanand la ideea ca voi lua toate 4 diff pentru usi .
Vreau jvc pentru ca este singurul magazin unde ma aflu si pentru ebay pierd bani cu curieratul . momentan ma aflu pe o insula deci sa merg eu la alt shop tot pierd bani cu vapor/avion
Old 04-07-11, 23:11   #5
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

Jvc-uri nu am ascultat (difuzoare) nus ce sa zic despre ele, la ce preturi le-am gasit poti sa iti dai seama ca nu fac mare lucru.
Cred ca cel mai bine ar fii o comanda pe ebay la niste difuzoare bune.
Helix . Focal . si anume Focal Access 130 A1 50wRms sau Helix Dark Blue B52c 40wRms.
In ideea sa dai bani pe scule ca lumea decat 2 seturi jvc mai bine un set de fata gen cele de mai sus, si pe viitor sa te arunci si la portierele din spate.
adrian_drift_king is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -