Am revenit. Mi-am schimbat si locul de munca intre timp

si daca pana acum era dificil sa ajung la
saxo la atelier de acum e clar ca voi ajunge in momentul in care voi avea si bugetul complet. Din ceeea ca am citit aici si pe multe alte site-uri in tot acest timp este foarte clar ca 2000 Euro probabil imi vor ajunge pentru HU si fata pentru ceea ce vreau in final de la sunetul din masina, asa ca mai starngem. Probabil in februarie (se acumuleaza si al 13-lea salariu) vor incepe "lucrarile", doar daca nu castig la loto pana atunci. M-am familiarizat intre timp cu nume gen Morel, Milbert si alte branduri mai putin cunoscute.
1. Tocmai am prins informatia din zbor.
Ce stiti despre utilizarea marmurei / granitului ca suport pentru boxe? Ce specificatii trebuie urmarite? Este viabila solutia in SQ in combinatie cu material gen Dynamat? Este viabila si pentru sub?
2. Ce parere aveti de :
http://cgi.ebay.com/Rare-DENON-Z1-DU...QQcmdZViewItem
Si-ar merita banii? Ce alternative radio / CD player (fara MP3, DVD si alte gadget -uri nefolositoare) am in tara la in intervalul 800 - 1200 Euro?
Am crezut de cuviinta sa nu deschid un nou post pe sectiunea de competitie desi probabil ca rezultatul final se va incadra acolo. Daca trebuie se poate muta.