Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 01-03-10, 22:43   #1
ade

Stock

Default Sistem Audio

Am un VW passat modelul din 2003 si vreau sa imi schimb sistemul, deja am achizitionat un HU alpine CDA-105. M-ar interesa sa stiu cam ce pot achizitiona cu un buget de 20 de mil. Nu vreau neaparat putere foarte mare, prefer claritatea. Ma gandeam 2 boxe cu 2 tweetere in fata si pentru spate nu stiu exact ori un subwoofer ori 2 boxe pe basi aici chiar nu stiu. La boxe as prefera sa iau ceva de calitate mare iar statia eventual sa incerc sa o iau second dar de calitate, la subwoofer nu ma pricep dar totusi nu sunt fanul basului foarte puternic sau etc.. vreau sa se auda acolo un bass normal dar nimic mai mult. Si inca o intrebare pentru viitor are cineva idee daca merita acel procesor de sunet IMPRINT de la Alpine? ei spun ca iti calibreaza boxele in functie de incinta masinii.

Sistemul as vrea sa il configurez in asa fel incant pe viitor sa ii mai pot faca upgrade-uri. preferabil sa adaug ceva decat sa schimb cu totul unele componente.

P.S daca am niste boxe de la 100W ele se aud optim sa zicem la o o putere de 50-70W adica 50-70 volum?
ade is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -